Αρμενία: Το “Snap” είχε κατατεθεί αρχικά για την Eurovision 2019!

Η Rosa Linn αποκάλυψε πως είχε καταθέσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στο Τορίνο, για τον διαγωνισμό του 2019.

Η εκπρόσωπος της Αρμενίας για την Eurovision 2022 αποκάλυψε πως αρχικά κατέθεσε το “Snap” για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2019. Με ένα βίντεο στο TikTok, η Rosa Linn αποκάλυψε την διαδρομή της ως καλλιτέχνης και με το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Τορίνο τον Μαΐο.

@rosalinnmusic I still can’t believe it 😭 #fypシ #originalsong #eurovision #newmusic #songwriter #armenia ♬ SNAP – Rosa Linn

Μιλώντας για το τραγούδι όταν κυκλοφόρησε, είπε:

Νομίζω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε ένα κρίσιμο σημείο, όπου φαινόταν πως δεν υπάρχει διέξοδος και πως όλος ο κόσμος καταρρέει γύρω μας. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Και αυτό που συνειδητοποίησα ήταν πως έχω την δύναμη να διαμορφώσω ρην πραγματικότητά μου – χρειάστηκε μόνο να βγω από τον δρόμο μου και να βρω την εσωτερική γαλήνη. Το μόνο που αξίζει είναι η αγάπη στον εαυτό μας και να καταλάβουμε ότι είμαστε αρκετοί. Το να γράφω το “Snap” ήταν ένα είδος θεραπείας για εμένα και ελπίζω να είναι το ίδιο και για άλλους που περνάνε δύσκολες στιγμές.

Παρακολουθήστε την φετινή συμμετοχή της Αρμενία, “Snap” από την Rosa Linn:

Η Αρμενία επιστρέφει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, έχοντας αποχωρήσει από τον διαγωνισμό το 2021. Η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει με μια εσωτερική επιλογή, όπως το 2019. Στην τελευταία τους εμφάνιση στον διαγωνισμό, η Srbuk τερμάτησε 16η στον δεύτερο ημιτελικό με το “Walking Out”, αφήνοντας την Αρμενία εκτός τελικού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. η Athena Manoukian θα εκπροσωπούσε την χώρα το 2020 με το “Chains on You” στον διαγωνισμό που αργότερα ακυρώθηκε.

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Aρμενίας στην Eurovision 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *