Βουλγαρία: Το Eurovisionfun συνάντησε τους Intelligent Music Project στην Θεσσαλονίκη!

Ένα όμορφο απόγευμα περάσαμε με τους Intelligent Music Project, που επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής τους στην Eurovision 2022.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Onoma. Οι Intelligent Music Project αφού έδωσαν συνέντευξη στο Rock Radio 104,7 επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου αφού συνάντησαν μέλη της βουλγαρικής κοινότητας της πόλης, είχαν άπλετο χρόνο για να μιλήσουν μαζί μας.

Το ροκ συγκρότημα που φέτος εκπροσωπεί την Βουλγαρία με το Intention, βρίσκεται σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία εν όψει φυσικά και του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Την Τρίτη γύρισαν και αυτοί το live on tape video, για το οποίο έδωσαν όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους τις προηγούμενες ημέρες, με το αποτέλεσμα όπως μας είπαν να τους δικαιώνει. Ανυπομονούν να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision, καθώς πιστεύουν ότι το live είναι το δυνατό τους σημείο, κάτι που πιστεύουν πως θα εκτιμήσουν και οι τηλεθεατές.

Οι Intelligent Music Project μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την Amanda, αλλά και το τραγούδι της, αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, έχει ένα από τα ομορφότερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να μας τραγουδήσουν ζωντανά το Intention, αλλά και να παίξουν μία δική τους αυτοσχέδια εκδοχή του My Number One.

Ποιοι είναι οι Intelligent Music Project;

Οι Intelligent Music Project θα λέγαμε πως είναι ένα supergroup, απαρτιζόμενο από εγχώριους και διεθνείς σταρ, το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από τον Dr Milen Vrabevski, μίας σημαντικής προσωπικότητας των τεχνών της Βουλγαρίας. Ο Dr Vrabevski γνωστός για τις φιλανθρωπίες του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είναι ο παραγωγός, συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος!

Με ένα συνδυασμό μελαγχολικού, αλλά και hard rock ήχου, πάντα με προσεγμένο στίχο που εμπεριέχει επίκαιρα μηνύματα, κυρίως για την νεολαία, τα τραγούδια των Intelligent Music Project πάντα προκαλούν αίσθηση.

Μέσα στα χρόνια ύπαρξης του συγκροτήματος, μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκοσμίου ροκ μουσικής σκηνής, έχουν συνεισφέρει στους Intelligent Music Project. Με την παρούσα του σύνθεση, κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Ronnie Romero, οι Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (νικητής του X-Factor Βουλγαρίας), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov και ο ντράμερ Stoyan Yankoulov, που εκπροσώπησε την Βουλγαρία το 2007 και το 2013 μαζί με την Elitsa.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *