Γερμανία: Απόψε ο τελικός του Germany 12 Points!

Τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022 επιλέγει απόψε η Γερμανία, με τη διεξαγωγή του Germany 12 Points.

Οι ιθύνοντες της γερμανικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης αποφάσισαν να επιστρέψουν φέτος στο φόρματ ενός εθνικού τελικού, μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο Γερμανός εκπρόσωπος στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Έτσι, μετά από μήνες προετοιμασίας έφτασε η στιγμή για τον γερμανικό εθνικό τελικό.

Διαγωνιζόμενοι

Έξι καλλιτέχνες συμμετέχουν στον τελικό του Germany 12 Points, με τον νικητή του αποψινού σόου να εκπροσωπεί τη Γερμανία στο Τορίνο τον Μάιο.

Οι έξι φιναλίστ είναι:

  1. Malik Harris – Rockstars
  2. Maël & Jonas – “I Swear To God”
  3. Eros Atomus – Alive
  4. Emily Roberts – Soap
  5. Felicia Lu –Anxiety
  6. Nico Suave & Team LiebeHallo Welt

Ο νικητής του Germany 12 Points θα αναδειχθεί αποκλειστικά από το γερμανικό κοινό, μέσω μίας διαδικτυακής ψηφοφορίας, που ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά και μιας ψηφοφορίας μέσω SMS και τηλεφώνου, με τις τηλεφωνικές γραμμές να είναι ανοιχτές σήμερα από την έναρξη του τελικού και μετά.

Παρουσιάστρια του Germany 12 Points θα είναι η Barbara Schöneberger.

Ο γερμανικός εθνικός τελικός αρχίζει στις 22:00 και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του ARD Das Erste, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *