Γεωργία: Ακούστε το “Lock Me In” των Circus Mircus για την Eurovision 2022!

Με τους Circus Mircus και το Lock Me In θα συμμετάσχει η Γεωργία στην Eurovision 2022. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, με την απόφαση των μελών του συγκροτήματος, το κοινό θα ακούσει το τραγούδι σε μαύρο φόντο λόγω της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία.

Ακούστε το “Lock Me In” παρακάτω:

Λίγα λόγια για τους Circus Mircus:

Οι Circus Mircus είναι ένα Γεωργιανό progressive rock συγκρότημα που απαρτίζεται από τον Αρμένιος ντράμερ Bavonc Gevorcyan, τον Βέλγο τραγουδιστή και κιθαρίστας Igor Von Lichtenstein και τον Έλληνας μπασίστα και τραγουδιστή Δαμοκλή Σταυριάδη. Το συγκρότημα παίζει κυρίως πειραματική μουσική, αναμειγνύοντας πολλά είδη, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια εμπειρία ζωής και τον “εσωτερικό κόσμο” του κάθε μέλους. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2020 στην Τιφλίδα, όταν τρεις απόφοιτοι της τοπικής ακαδημίας τσίρκου έγιναν φίλοι και εγκατέλειψαν την ακαδημία για να δημιουργήσουν το δικό τους συγκρότημα. Σύμφωνα με ένα μέλος του συγκροτήματος, οι τρεις, ήταν ίσως οι χειρότεροι στην ομάδα, και γι’ αυτό γίνανε φίλοι.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Γεωργίας; Θα μπορούσε να φερει την πρώτη Γεωργιανή πρόκριση από το 2016; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια!

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Γεωργία με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, δεν το περίμενα! Ενδιαφέρον κομμάτι… Θεωρώ ότι η Γεωργία μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί στον τελικό και θα κυνηγήσει μια θέση στην 15αδα! 8/10.
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Σίγουρα ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  3. Aps Sits
    Aps Sits says:

    Εεεε δεν περίμενα κάτι τέτοιο από Γεωργία, πατάω κλικ και περιμένω να ακούσω κάτι σαν Λευκορωσία 2021, και ξεκινάει μια funk-ια που καταλήγει σε ρεφραίν τύπου Moby. Απλά ΑΓΑΠΩ και οκ κάνει μπαμ ότι κρύβεται από πίσω το τιμ της συμμετοχής του 16.

    Απάντηση
  4. s5voice
    s5voice says:

    Δεν το περίμενα… Πιασάρικο και διασκεδαστικό! Με μια έξυπνη σκηνική παρουσία θα μπορούσε να πάει αρκετά καλά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *