Γεωργία: Στις 10 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού των Circus Mircus!

Σήμερα ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας, GBP, ανακοίνωσε ότι το τραγούδι των Circus Mircus, με τίτλο Lock Me In, θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

Το video clip θα έκανε πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου, αλλά το σχέδιο άλλαξε λόγω της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία. Σύμφωνα με την απόφαση των μελών του συγκροτήματος, το κοινό θα ακούσει το τραγούδι σε μαύρο φόντο.

Η Emilia Sandquist, όπου είναι μέλος της ομάδας της Sacha Jean Baptiste, θα σκηνοθετήσει την εμφάνιση των Circus Mircus στο Τορίνο. Η Sacha Jean Baptiste ήταν ο σκηνοθέτης των Nika Kocharov & the Young Georgian Lolitaz, Nina Sublatti και Tamara Gachechiladze. Πέρυσι η Emilia είχε σκηνοθετήσει την εμφάνιση του Tornike Kipiani στο Ρότερνταμ.

Η Γεωργία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μάϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Escxtra

1 reply
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Ποια θα ήταν η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού; Γράφετε 10 Μαρτίου, που είναι η ημερομηνία που τελικώς θα βγει…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *