Γ. Παπαδόπουλος: “Γράψαμε το τραγούδι της Ανδρομάχης δέκα δημιουργοί, λίγο-λίγο ο καθένας”!

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δεν Γίνεται,  βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος την Κυριακή 27 Μαρτίου και φυσικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή του ως στιχουργός της φετινής κυπριακής συμμετοχή στην Eurovision.

“Λίγο λίγο γράψαμε το τραγούδι της Ανδρομάχης”

Ο Γ. Παπαδόπουλος ρωτήθηκε πως τόσοι πολλοί δημιουργοί συνεργάστηκαν για να γράψουν το Έλα, την φετινή κυπριακή συμμετοχή. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, απάντησε πως ο Γ. Αρσενάκος τον κάλεσε σε ένα zoom meeting, όπου συνέθεταν το τραγούδι μουσικοί από χώρες όπως η Σουηδία, η Αλβανία αλλά και το Κόσοβο.

Κάναμε αυτό που συμβαίνει με όλα τα τραγούδια του εξωτερικού. Λίγο λίγο ο καθένας γράψαμε το τραγούδι της Ανδρομάχης.

Υπενθυμίζουμε πως το Έλα υπογράφει μία ομάδα καταξιωμένων δημιουργών που αποτελείται από τους: Alex Papaconstantinou,  Arash , Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Δύο φορές έγινε πρόταση στον Γ. Παπαδόπουλο για την Eurovision

O Γ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε πως στο παρελθόν δύο φορές του έγινε πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει με απευθείας ανάθεση στον διαγωνισμό, απαντώντας όμως αρνητικά και στις δύο περιπτώσεις.

Μου έχει γίνει δύο φορές πρόταση για απευθείας ανάθεση, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί, να φάω έξι μήνες από τη ζωή μου, με άγχος, να μου πέσουν τα μαλλιά. Θα ήταν δύσκολο για εμένα. Είμαι πολύ ντροπαλός, αντικοινωνικός σχεδόν.

Φυσικά ο Γ. Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να εκθειάσει την φωνή της Ανδρομάχης, λέγοντας πως πιστεύει ότι θα πάει πολύ καλά, αν και κάποιες φορές δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα.

“…αν ήταν έτσι θα σκαρφιζόμασταν όλοι πολέμους για να νικήσουμε στην Eurovision”

Μία αναφορά όμως στην Ουκρανία, λίγο πριν το τέλος της σύντομης συνέντευξης του, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις στα social media αλλά και την διακριτική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Γ. Παπαδόπουλος ερωτώμενος για το αν πιστεύει πως η Ουκρανία που είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, θα ευνοηθεί από την κατάσταση που υπάρχει στην χώρα εξαιτίας της ρωσικής εισβολής απάντησε:

Δεν θεωρώ πως λόγω πολέμου είναι το φαβορί, αν ήταν έτσι θα σκαρφιζόμασταν όλοι πολέμους για να νικήσουμε στην Eurovision.

Ακολούθως η Ναταλία Γερμανού σχολίασε πως η Eurovision είναι κυρίως γιορτή της μουσικής, αλλά όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα στην ουκρανική συμμετοχή δικαίως, αφού κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες θα κληθεί να συμμετάσχει σε αυτή την μουσική εορτή.

Το ατυχές όμως παράδειγμα του Γ. Παπαδόπουλου φαίνεται πως ήταν αρκετό για να εξοργίσει τους χρήστες στα social:

Η Κύπρος που συμμετέχει στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, βρίσκεται προς στιγμήν στην 16η θέση των στοιχημάτων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Καλύτερα να γράφει τραγούδια και να τραγουδάει ο “καλλιτέχνης” παρά να μιλάει!!!!!!!
    Πέταξε την υπερμ@λ@κια της χρονιάς!!!!!άνθρωπε μου πεθαίνει κόσμος στην Ουκρανία,πέθανε κόσμος στην Κύπρο και υπάρχουν μέχρι και σήμερα αγνοούμενοι!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Αρχισανε και οι επιστημονες του τουιτερ το cancel και το κραξιμο απο δω κ απο κει. Εγινε μοδα οτι σαχλαμαρα ερχεται απο την Αμερικη. Cancel ταδε cancel αυτο κ αγιος θεος. Υποκρισια στο μεγαλειο της

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *