Ελβετία: Ακούστε το “Boys Do Cry” του Marius Bear για την Eurovision 2022!

Με την ανακοίνωση του εκπροσώπου και του τραγουδιού της Ελβετίας επιβεβαιώνεται η έντονη φημολογία το τελευταία 24ωρο που είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Με τον Marius Bear και το “Boys Do Cry” θα συμμετάσχει η Ελβετία στην Eurovision 2022. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα που θα συμπληρώσει τον Marius στη σκηνή του Τορίνο δεν έχουν αποκαλυφθεί, αν και το κανάλι φαίνεται να συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τη Sacha Jean Baptiste.

Ακούστε το “Boys Do Cry” παρακάτω:

Λίγα λόγια για τον Marius Bear

Ο 29χρονος Marius Bear έχει κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Ταλέντου στα Ελβετικά μουσικά βραβεία το 2019 και κυκλοφόρησε, την ίδια χρονιά, το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Not Lound Enough”. Το 2020 κυκλοφόρησε μια επανέκδοσή του “I wanna dance with somebody” της Whitney Houston και το τραγούδησε και ζωντανά στην Ελβετική εκπομπή “I Can See your Voice”. Το cover αυτό έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.4 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ο Marius έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και δύο ακόμα single με τίτλο “Evergreen” και “Roses”.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Ελβετίας; Θα μπορούσε να διεκδικήσει το βραβείο του φετινού διαγωνισμού; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Michael
    Michael says:

    Με βάση το πρωτο άκουσμα και μονο (καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι παραπάνω ακροάσεις με κάνουν να σχηματίζω εντελώς διαφορετική άποψη)
    ανάμεικτα συναισθήματα. Ειναι μεν μπαλάντα αλλά έχει και κάποια gospel στοιχεία θα ελεγα παρόμοια με το περσινό της Αυστρίας. Ούτε καν φτανει τον Gjon κατ εμε. 6,5/10

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μπαλάντα από μπαλάντα διαφέρει…
    Δυστυχώς, το συγκεκριμένο δεν έχει κάτι που να σου μένει και να σου βγάζει κάτι το δυναμικό ή κάτι που να θες να το ξανά ακούσεις. Η χροιά της φωνής του και το βίντεο κλιπ μου άρεσαν αρκετά, αλλά σαν τραγούδι και σαν σύνθεση θα το έλεγα λιγάκι βαρετό…
    Προσωπικά μου θυμίζει λίγο μια χειρότερη εκδοχή του “one thing I should have done” (Κύπρος 2015).
    6/10 και νομίζω ότι η Ελβετία θα είναι δύσκολα φέτος, ειδικά αν γίνει σύγκριση με άλλες low/mid tempo συμμετοχες που έχουν ένα “κάτι”(βλ. Ολλανδία και ευελπιστώ και Ελλάδα)
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η αρσενική βερσιόν της Victoria θα μπορούσε να πει κάποιος.
    Καμία σύγκριση βέβαια.

    Καλή επιτυχία.

    1. Serbia/Σερβία
    2. France/Γαλλία
    3. Estonia/Εσθονία
    4. Lithuania/Λιθουανία
    5. The Netherlands/Κάτω Χώρες
    …….
    25. Montenegro/Μαυροβούνιο
    26. San Marino/Άγιος Μαρίνος
    27. Latvia/Λετονία
    28. Israel/Ισραήλ
    29. Romania/Ρουμανία

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Το στυλ των κομματιών που αγαπώ. Θα μπορούσε να ντύνει ως μουσικό χαλί μια συναισθηματική σκηνή μιας σειράς ή ταινίας και άνετα μπαίνει στην λίστα μου για βραδιές μελαχολικές με κρασάκι. Απο κει και πέρα δεν ξέρω πως θα πάει στον διαγωνισμό. Δεν είναι το κλασσικό κομμάτι για διαγωνισμό αφού δεν έχει την wow στιγμή ούτε κάποια κορύφωση ως είθισται σε φεστιβαλικά κομμάτια αλλά είναι φλατ (που εμένα δεν με χαλάει καθόλου). Δεν μπορώ να το φανταστώ νικητή, μπορώ να το φανταστώ 5αδα με μια ευφάνταστη σκηνική παρουσία, μπορώ να το φανταστώ άνετα δεκάδα αλλά μπορώ να το φανταστώ και εκτός 15αδας και τέλος δεν μπορώ να το φανταστώ να μένει ημιτελικό φέτος. Τεσπά σίγουρα 10αδα στο τοπ μου.

    Απάντηση
  5. James
    James says:

    Το τραγούδι δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό αλλά όταν τα προηγούμενα δύο χρόνια έχεις στείλει μπαλάντες πολύ υψηλότερου επιπέδου αυτή εδώ μοιάζει σχεδόν ερασιτεχνική.
    Στα θετικά συγκαταλέγω την φωνή του και το όμορφο βίντεοκλίπ.
    Προς ώρας μόνο της Ολλανδίας η μπαλάντα έχει κάτι ιδιαίτερο.

    Απάντηση
  6. Music-Man
    Music-Man says:

    Εξαιρετική φωνη, που λογω χροιας θυμίζει καποιον αλλον, με ενα αδιάφορο τραγούδι, αλλα οχι κακό. Αυτος παλι, καμια λάμψη και ενδιαφέρον ως παρουσια!
    Δεν ξερω πως θα το στησουν στην σκηνη, αλλα και παλι, δυσκολα τα πράγματα!

    Φτάσαμε να περιμενουμε στην EV, της Ρουμανιας, Ισπανιας και Ισραηλ να ξυπνήσουμε λιγακι! Αντε να ακουσουμε αυριο και της Κυπρου, μηπως και σωθουν τα πραγματα!
    Με αυτο εδω τιποτε, αν και ειναι αξιοπρεπέστατο τραγούδι, αλλα άψυχο!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *