Ελβετία: Ο Marius Bear ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά το “Boys Do Cry”!

Ο Marius Bear ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το “Boys Do Cry”, τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Χθες το βράδυ ο Marius Bear πραγματοποίησε την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση για το «Boys Do Cry», το τραγούδι που θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για την Ελβετία. Το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής  κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου, αλλά δεν είχε ακουστεί μέχρι στιγμής ζωντανά. Η ερμηνεία του ήταν μέρος μιας ευρύτερης παράστασης για τον ελβετικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RSI στην ιταλική γλώσσα.

Δείτε την εμφάνιση του παρακάτω (το «Boys Do Cry» ξεκινά στα 49 λεπτά):

Λίγα λόγια για τον Marius Bear

Ο 29χρονος Marius Bear έχει κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Ταλέντου στα Ελβετικά μουσικά βραβεία το 2019 και κυκλοφόρησε, την ίδια χρονιά, το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Not Lound Enough”. Το 2020 κυκλοφόρησε μια επανέκδοσή του “I wanna dance with somebody” της Whitney Houston και το τραγούδησε και ζωντανά στην Ελβετική εκπομπή “I Can See your Voice”. Το cover αυτό έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.4 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ο Marius έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και δύο ακόμα single με τίτλο “Evergreen” και “Roses”.

Η Ελβετία διαγωνίζεται στην 4η θέση του πρώτου ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

πηγή

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Ελβετίας; Θα μπορούσε να διεκδικήσει το βραβείο του φετινού διαγωνισμού; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η πιο ψιλή νότα θύμισε πολύ Ισπανία 2017. Εξαιρετικό voice crack….
    Ακόμα και με κάποια στήριξη από τις επιτροπές, θεωρώ πολύ δύσκολο να προκριθεί η Ελβετία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *