Ελλάδα: Εξώφυλλο στο Spotify Music Friday το Die Together!

Με μεγάλη δυναμική ξεκίνησε το ταξίδι του για το Τορίνο, το Die Together. Η ελληνική συμμετοχή είναι εξώφυλλο στο Spotify Music Friday της Ελλάδας, ενώ συμπεριλαμβάνεται σε έντεκα αντίστοιχες λίστες άλλων χωρών!

Εκτός όμως από εξώφυλλο στο Spotify Music Friday της Ελλάδας, το Die Together συγκαταλέγεται στις αντίστοιχες λίστες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Δανίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Πορτογαλίας, της Τσεχίας-Σλοβακίας, της Τουρκίας, της Ουγγαρίας και φυσικά της Νορβηγίας! Το Spotify Music Friday είναι η σημαντικότερη λίστα της μουσικής πλατφόρμας και το να συμπεριληφθεί ένα τραγούδι σε μία τέτοια λίστα, είναι μία πολύ δυνατή ώθηση για αυτό σε streamings.

Το videoclip του Die Together μπήκε και στις τάσεις του YouTube, στο νο9 της Κύπρου και στο νο14 της Νορβηγίας!

Μια εντυπωσιακή αρχή για την συμμετοχή μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Χαίρομαι πάρα πολύ που αρέσει το τραγούδι μας και δικαίως αρέσει! Επίσης χαίρομαι που η Αμάντα μέσα από την Eurovision θα πάρει ακόμα περισσότερη αναγνωριμοτητα διότι της αξίζει! Η Ευρώπη έχει ανάγκη από νέα παιδιά, αυθεντικά παιδιά που έρχονται να βάλουν το λιθαράκι τους για να γεμίσουν με ποιότητα την μουσική βιομηχανία.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα πράγματι! Στην συντριπτική πλειοψηφία αρέσει το κομμάτι!! Φυσικά πρέπει να εξαιρέσει κανείς τους γνωστούς (Έλληνες κατά βάση) καλοθελητες που δεν εκφράζουν απλά τη γνώμη τους, αλλά οριακά ρεζιλευονται με αυτά που λένε, κλασσικα θα μου πείτε…(τι για την χειρότερη μας συμμετοχή έχω διαβάσει τι ότι πρέπει να στέλνουμε μόνο ελληνικά ακούσματα, τι ότι δεν θα προκριθούμε καν)
    Τέλος πάντων, η πορεία και (ευελπιστώ) η υψηλή θέση της συμμετοχής θα δώσει την απάντηση σε εκείνους. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι το κατάλληλο staging/outfit…
    Δεν θέλει πιστεύω κάτι extravagant, κάτι minimal και εντυπωσιακό χρειάζεται όπως είναι το τραγούδι με όμορφες εναλλαγές, φωτισμούς και πολλά κοντινά (ειδικά στο ακαπελα και στην γέφυρα). Ουσιαστικά, την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση ως προς το staging σε σχέση με το last dance χρειάζεται! Μη δούμε πάλι υπερφορτωμένα σκηνικά, μπάλες κορδέλες και χαοτικά πλάνα όπως το 2019…
    Κρίμα είναι μια τέτοια συμμετοχή να χαντακωθει σκηνικά.
    Ελπίζω ο Φωκάς να βάλει το καλύτερο του εαυτό διατηρώντας το “πνεύμα” του τραγουδιού και της Αμάντα σαν καλλιτέχνιδα!
    ΥΓ: σαφώς αναμένουμε τα πρώτα νέα από τη σελίδα σας, σχετικά με την σκηνική παρουσία, όταν θα είναι ανακοινωσιμα.

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Η συμμετοχη μας ειναι μια αξιοπρεπη μπαλαντα δεν βλεπω κατι διαφορετικο αυτη ειναι η δικη μου αισθηση βλεπω ομως οτι εχει θετικη ανταποκριση απο bloggers του εξωτερικου και αυτο ειναι ευχαριστο καθως θελω η χωρα μου να εχει μια συμμετοχη με αξιωσεις ασχετα αν εμενα δεν με εχει κερδισει ιδιαιτερα ελπιζω ολα αυτα τα θετικα σχολια να μεταφραστουν σε ψηφους και να μη μεινουν μονο στα ωραια λογια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *