Ελλάδα: Η Αμάντα στο ΟΑΚΑ για τις 50 ημέρες πριν την Eurovision 2022!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 Αμάντα Γεωργιάδη Τένφγιορντ, ανήμερα και της 201ης επετείου ανεξαρτησίας της χώρας.

Ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε η Αμάντα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ “Νίκος Γκάλης” στο ΟΑΚΑ, στο χώρο που διεξήχθη ο μοναδικός διαγωνισμός της Eurovision 2006, ήταν για να συμμετάσχει διαδικτυακά στα σποτάκια που αποστέλουν όλοι οι φετινοί εκπρόσωποι των 40 εθνών, για τις 50 ημέρες που απομένουν για τη διεξαγωγή της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σποτάκι της Αμάντα όπως δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο TikTok.

@eurovision Let’s go @Amanda Georgiadis Tenfjord! We’re soooo looking forward to seeing you on stage in Turin! 🇬🇷😍🤩 #Eurovision2022 #Eurovision #ESC2022 ♬ original sound – Eurovision

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Εν τω μεταξύ νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει τόσα reaction videos για τραγουδι της χωρας μας…μιλαμε πλεον για πολλες δεκαδες και καθε μερα βγαινουν και αλλα και το κυριοτερο στη συντριπτικη τους πλειοψηφια τα σχολια των ξενων ειναι διθυραμβικα. Κραταω μικρο καλαθι για τον Μαιο αλλα πραγματικα τετοια δυναμικη δεν θυμαμαι να ειχαμε ποτε αλλοτε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *