Ελλάδα: Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η Αμάντα στην Eurovision 2022!

Όπως αναφέρει το znews, αλλά και σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Σήλια Κριθαριώτη θα επιμεληθεί ενδυματολογικά την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στην σκηνή της Eurovision 2022.

Ένα από τα μεγαλύτερα brand name στον χώρο της μόδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι η επιλογή της καλλιτεχνικής ομάδας για το ρούχο που θα φορέσει η εκπρόσωπος μας στον φετινό διαγωνισμό.

Για την Σήλια Κριθαριώτη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, αφού η δουλειά της τα λέει όλα. Είναι σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου οίκου μόδας στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1906. Μερικοί από τους συχνούς πελάτες της, είναι η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, η Kim Kardasian, η Naomi Campbell, η Μαρία Μενούνος κ.α.

Θρυλικό είναι πλέον το φόρεμα που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη για την Καίτη Γαρμπή στην Eurovision 1993.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήδη έχει γίνει η πρώτη συζήτηση με την Σήλια Κριθαριώτη, για την κατεύθυνση που θέλει η καλλιτεχνική μας ομάδα να κινηθεί ενδυματολογικά, ενώ τις επόμενες ημέρες όπου η Αμάντα θα επιστρέψει στην χώρα μας για τις ανάγκες του live on tape video θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των δύο κυριών.

Θυμίζουμε πως όλη την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ καλή επιλογή. Πιστεύω μπορεί να δημιουργήσει κάτι πάνω στη προσωπικότητα της Αμάντας και στο ύφος του τραγουδιού, έχοντας όμως και μια “λάμψη” τόσο όσο χρειάζεται για τα πλαίσια του διαγωνισμού.

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Παιδια καλησπερα δεν ξερω αν το εχετε πει στο φβ αλλα υπαρχει περιπτωση η Αμαντα να εμφανιστει σε καποιο pre party; Κρινοντας απο παλαιοτερες συμμετοχες της dream team πχ Ντεμυ δε το βλεπω πιθανο. Ευχαριστω

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Fun revealed that Greek designer Celia Kritharioti will be responsible for the costumes. Kritharioti owns […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *