Ελλάδα: Με το “Τι Τι” η επιστροφή των Antique!

Οι Antique, το συγκρότημα με τους αγαπημένους μας, Έλενα Παπαρίζου και Νίκο Παναγιωτίδη, με το τραγούδι Die for you, έφτασε στην τρίτη θέση του διαγωνισμού το 2001. Ωστόσο, το συγκρότημα παρά την τεράστια επιτυχία, διαλύθηκε το 2003.

Η επιστροφή του αγαπημένου συγκροτήματος είναι πολύ κοντά, καθώς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους 21 χρόνια μετά την εμφάνιση τους στον διαγωνισμό της Eurovision. Αφορμή στάθηκε μια δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν για σειρά συναυλιών το καλοκαίρι στη Σουηδία. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά επρόκειτο να κάνουν μια συναυλία μαζί το καλοκαίρι του 2020 αλλά η πανδημία είχε αναστείλει τότε τα σχέδιά τους.

Η πρώτη κοινή συνέντευξη των Antique μετά την επανένωση τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από το MEGA Star και την Konnie Μεταξά!

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε:
«Έχω ετοιμάσει πάρα πολύ ωραία πράγματα. Κάτι που ήθελα και όχι μόνο εγώ, γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό το πράγμα. Κάτι που ήθελα να συμβεί πριν από δύο χρόνια και ήταν να ξανα ενώσω τους Antique! Και όντως ξαναενώνονται οι Antique μετά από πάρα πολλά χρόνια».
«Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, τον αγαπημένο μου παιδικό φίλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».
Στη συνέχεια  ο Νίκος Παναγιωτίδης εξήγησε:
«Στην Ελλάδα με φέρνει ξανά μια φωτογράφιση στην οποία μας βρίσκεται εδώ και έχουμε ετοιμάσει μια συνεργασία με την Έλενα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ήχο και το ίδιο θέμα που είχαμε τότε σαν Antique».
Η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε και στην αποκάλυψη του τραγουδιού με το οποίο το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την επιστροφή τους. Όπως εξήγησε, το σουηδικό κοινό τους αγάπησε μέσα από το ελληνικό στοιχείο καθώς και την επανάληψη λέξεων, όπως συνέβη με το ” Ώπα Ώπα” και “Δυνατά Δυνατά”!
Επίσης πρόσθεσε πως η μεγάλη αγάπη για τον Γιώργο Αλκαίου και το γεγονός πως τον θεωρούν ως δικό τους γούρι, τους οδήγησε στο να επιλέξουν την δική του διασκευή στο “Tι Τι” ως το ιδανικό τραγούδι για την επιστροφή τους στα μέσα Απριλίου.
Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου στην ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον διαγωνισμό της Eurovision απάντησε:
«Αν είχα ένα τραγούδι που με γέμιζε και ήθελε και ο κόσμος να πάω ξανά στη Eurovision, θα το έκανα. Από την άλλη, για ποιο λόγο να μην πάνε και νέα παιδιά; Το έχω κάνει ήδη δύο φορές, αλλά είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία!»
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου και Νίκου Παναγιωτίδη:
Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Εαν η Ελλαδα καταφερνε να κερδισει φετος τον διαγωνισμο που απο οτι φαινεται δεν εχει ξεχωρισει καποιο τραγουδι εντονα οπως αλλες χρονιες και τα τραγουδια που θα διεκδικησουν την πρωτη θεση θα ειναι μπαλαντες θα μπορουσε να γινει απευθειας αναθεση σε ενα τετοιο ενδεχομενο στην παπαριζου .

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Exeretiko kai diahroniko tragoudi to die for you. etihe na to akouso sto radio prohtes sto avtokinito kai ine ena tragoudi san na min perase mia mera. Gia mena i kaliteri elliniki simmetohi ( elliniko stiho kai bouzouki).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *