Ελλάδα: Ξεκίνησαν οι πρόβες της Αμάντα με τον Φωκά για το live on tape!

H Αμάντα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και όπως μας ενημερώνει μέσα από τα social media έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες της μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, για το live on tape video της επόμενης εβδομάδας.

Η EBU ζητά από όλου τους συμμετέχοντες να στείλουν μέχρι και τέλος Μαρτίου, την βιντεοσκοπημένη ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους (live on tape video). Αυτό είναι ένα εφεδρικό βίντεο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που κάποια αποστολή δεν καταφέρει να φθάσει τον Μάιο στο Τορίνο. Πέρσι αν θυμάστε με το βίντεο αυτό συμμετείχε η Αυστραλία, ενώ για την Eurovision 2022 η Ουκρανία έχει ανακοινώσει, πως εφόσον ο πόλεμος συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο, θα διαγωνισθεί με την βιντεοσκοπημένη αυτή εμφάνιση.

Σειρά της Ελλάδας να πραγματοποιήσει το live on tape video και έτσι η Αμάντα έχει ξεκινήσει της πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό, για τον σκοπό αυτό.

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision,  με την χώρα μας να παραμένει μέχρι στιγμής στην πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Η ζωντανη ερμηνεια του τραγουδιου μαζι με την σκηνικη εμφανιση μπορει να μας ανεβασει πιο πανω απο την 5η θεση καθως οι ξενοι blogger στον σχολια σμο τους λενε πως το τραγουδι μπορει να παει πολυ καλα εφοσον το τραγουδι μπορει να αποδοθει το ιδιο καλα με το βιντεο κλιπ μιας και οπως λενε για μισο λεπτο δεν εχει καποια μουσικη και αυτο μπορει να αποδειχθει ριψοκινδυνο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *