Ελλάδα: Ο Jans Bors αποθέωσε το “Die Together”!

Δεν είναι λίγες οι φορές που από τη στιγμή της ανακοίνωσης της φετινής ελληνικής συμμετοχής, τόσο fans του διαγωνισμού, όσο και επαγγελματίες του χώρου της μουσικής αποθεώνουν την Amanda και το “Die Together” μέσα από videos τους.

Ένας ακόμη γνώστης του διαγωνισμού που μιλάει με τα καλύτερα λόγια, εντυπωσιασμένος από το Die Together είναι ο Jan Bors, επικεφαλής των Τσέχικων συμμετοχών στον διαγωνισμό το 2018 (Mikolas Josef – “Lie To Me”) και το 2019 (Lake Malawi – “Friend Of A Friend”), ενώ η πρώτη του επαγγελματική ενασχόληση με τον διαγωνισμό χρονολογείται από το 2016.

Ο Jans, σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube αναλύοντας τη φετινή μας συμμετοχή, είπε χαρακτηριστικά:

Πιθανότατα είναι το τραγούδι με την καλύτερη παραγωγή στον φετινό διαγωνισμό με το πόσο έξυπνη και απαλή είναι η διαβάθμιση του τραγουδιού, καθώς υπάρχουν πολλά τραγούδια τα οποία έχουν μία ιδιαίτερη στιγμή στην έναρξή τους και αυτή η στιγμή μετά επαναλαμβάνεται 3 και 4 φορές.

Φυσικά στάθηκε και αυτός στο πόσο όμορφα η Amanda με το τραγούδι της μεταφέρει το συναίσθημα:

Νιώθω πως η Amanda μου μιλάει, σα να μιλάει για μένα. Αν το τραγούδι μείνει έτσι και μεταφέρει το ίδιο συναίσθημα θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα μετά τη νίκη της.

 

Ακούστε το “Die Together”, τη φετινή μας συμμετοχή στον 66ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=Uv7PcRKXZDg

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις της συμμετοχής μας, στο δρόμο για το Τορίνο!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Μολις σημερα ειδα το βιντεο δεν γνωριζα ποιος ειναι ο Jans Bors αλλα καταλαβα απο τον τροπο που μιλουσε πως ειχε αρκετες γνωσεις για την παραγωγη ενος τραγουδιου και πως αυτο ειναι δομημενο επισης στην αρχη ειπε πως δεν γνωριζει καποια συμμετοχη της Ελλαδας παρα μονο τη σκηνικη εμφανιση σε καποιες απο αυτες αλλα απο σημερα θα φροντιζει να γνωριζει επισης θεωρει οτι η μπαλαντα μας ειναι τυπικη αλλα με εναν μη τυπικο τροπο ακομη ειπε οτι με τη σωστη σκηνικη παρουσια η συμμετοχη μας μπορει να παει πολυ καλα καθως το τραγουδι θα το ακουει για πολυ καιρο . Πιστευω οτι φετος η Ελλαδα μπορει να διεκδικησει τη νικη καθως η δικη μας μπαλαντα σε συγκριση με τις αλλες μπαλαντες που διεκδικουν την πρωτη θεση δεν υστερει σε κατι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *