Ελλάδα: Πιθανή νικήτρια της Eurovision 2022 η Amanda, σύμφωνα με τους Wiwibloggs!

Σε πρόσφατο βίντεο στο Youtube του καναλιού Wiwibloggs, που ασχολείται με τη Eurovision και αριθμεί πάνω από 170.000 συνδρομητές, οι δημοσιογράφοι και eurofans William Lee Adams και Deban Aderemi παρακολούθησαν το video clip του Die Together και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022.

Μεταξύ άλλων σχολίασαν την εξαιρετική ποιότητα του τραγουδιού, το οποίο σύμφωνα με τα λόγια τους είναι πρωτότυπο, σε αποστομώνει και ξεχωρίζει με την απλότητα και την “ήρεμη δύναμή” του. Δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πως η παραγωγή του κομματιού χτίζει με δραματικό τρόπο, οδηγώντας στην ψηλή νότα που το απογειώνει, ενώ η Amanda είναι φωνητικά άψογη. Ο Deban μάλιστα ανέφερε ότι παρόλο που γράφτηκε με αφορμή τον χωρισμό της Amanda από μία μακροχρόνια σχέση, οι γεμάτοι συναίσθημα στίχοι του μπορούν να ερμηνευθούν με ποικίλους τρόπους, υπό το φως των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσον αφορά μάλιστα στο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει το Die Together για την Ελλάδα, ο William δήλωσε πως η πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό είναι αυτονόητη, με την Amanda να διαφαίνεται ως πιθανή νικήτρια των επιτροπών αλλά και του Πρώτου Ημιτελικού συνολικά.

Στον Μεγάλο Τελικό, είπε πως η ελληνική συμμετοχή έχει εξασφαλισμένο ένα πλασάρισμα εντός του Top 10, αν έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία εντός του top 5, ενώ αν παρουσιαστεί με εξαιρετικό τρόπο μπορεί να νικήσει ολόκληρο τον διαγωνισμό.

Χαρακτήρισε το Die Together ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς και μία από τις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές όλων των εποχών, που αν και “τραγούδι επιτροπών” θα αρέσει και στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της αμεσότητας και της αυθεντικότητας του, ενώ θα σαρώσει στις σκανδιναβικές χώρες.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο αντίδρασης παρακάτω :

Με την ανταπόκριση στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής να είναι κάτι παραπάνω από θετική, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε δικαίωση που πιστέψαμε στην Amanda από την πρώτη στιγμή, αλλά και να ελπίζουμε για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα επί σκηνής, υπό την επιμέλεια του έμπειρου Φωκά Ευαγγελινού, αλλά και στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Απολαύστε την ελληνική συμμετοχή στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision :

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο Facebook! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Πως σας φάνηκε η ελληνική συμμετοχή; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι η αντίδρασή τους ήταν αναμενόμενη μετά από αυτό που άκουσαν.
    Σαφώς και είναι υποψήφιο τραγούδι για νίκη!

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Προς το παρόν να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για την επιλογή και για την καθώς φαινεται αψογη δουλειά που έκανε φέτος έως τώρα, οι αντιδρασεις των ξενων μιλανε για τοπ 5 τουλαχιστον, καποιοι λενε ξεκαθαρα για νικη. Σε δεύτερη φάση να ευχηθούμε να μη γεμίσει ο Φωκας τη σκηνή με τα γνώστα του κουτιά, να μην έχει τίποτα άκυρα backgrounds και να κρατησει την αισθητικη και τα πλανα αφοπλιστικα μινιμαλ, οπως ακριβως και το τραγουδι. Πιθανα gimmicks θα το καψουν, εδω θελει σκηνοθεσια που δεν βασιζεται σε προηγουμενες συμμετοχες, θελει να γινει κατι νεο που θα γυρισει σελίδα στον διαγωνισμο. Το τραγουδι ειναι ο,τι καλυτερο, αν παει κατι στραβα θα ειναι αποκλειστικα και μονο λογω ακυρου staging. Ευχομαι τα καλυτερα, μπραβο ΕΡΤ!

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Επειδή εδώ και μέρες στο Τουίτερ αλλά και εδω βλέπω μια ατμόσφαιρα του τύπου “είμαστε νικητές” θα ήθελα να παρακαλέσω λίγο να χαμηλώσουμε τον πήχη για 2 λόγους….
    1ον) είναι άσχημο η Αμάντα να πάει στο Τορίνο με αυτήν την πεποίθηση γιατί αν δεν τα καταφέρει θα στεναχωρηθεί και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να απογοητεύονται….
    2ον) στα στοιχήματα πέσαμε μια θέση (μας πέρασε η Αγγλία)….μπορεί αυτό να μην λέει τίποτα αλλά το φέρνω ως παράδειγμα με το 1ο ουκρανικό τραγούδι όχι το τωρινό, που μόλις κέρδισε τον εθνικό τελικό τους σκαρφάλωσε κορυφή…..
    Το έχω ξαναγράψει ότι εγώ είμαι πολύ υπέρ μιας νίκης αν ήταν δυνατόν χρόνο παρά χρόνο αλλά καλό είναι να αλλάξουμε λίγο συμπεριφορά….. καλύτερα ταπεινοί και να κερδίζουμε παρά να “φωνάζουμε” μια πιθανή νίκη και τελικά να βγαίνουμε πχ 7οι…..

    Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Το wiwiblogs ειναι το μεγαλύτερο Eurovision σάιτ και σέβομαι ξεκάθαρα την αποψη τους. Τον William τον εχω γνωρίσει ειναι πανέξυπνος, δημιουργικός και με πολλες γνώσεις πάνω στη μουσική και στη μόδα. Αν αυτός λέει πως το τραγούδι μας με τη κατάλληλη σκηνική παρουσία μπορεί να πάει 5αδα και ίσως να νικήσει θα τον πρόσεχα τι λέει. Όπως είπα τώρα όλα έχουν να κάνουν με το στήσιμο επι σκηνής. Και με τη Ντουσκα για παράδειγμα είχαμε ελπίδες και κάηκε επι σκηνής με τις μπάλες τις σερπαντίνες και τα φρου φρου… Το ίδιο και με τη Τερζη που οι ξένοι ειχαν το τραγούδι πολύ ψηλά αλλα η παρουσίαση το έκαψε. Αυτό είπε και ο William, αυτό δηλαδή που λένε όλλοι πως το κομμάτι έχει μεγάλο ρεύμα και ήδη πολύ καλές κριτικές απλά ο Φωκας να παλέψει με τους δαίμονες του και να βγάλει κάτι απλό μα συνάμα πολύ συναισθηματικό.. Χωρίς πολλά πολλά..

    Απάντηση
  5. Rjdy
    Rjdy says:

    A ψογη η Αμάντα και η Ελληνορβηγικη συνεργασία.. Δυστυχώς για την Αμάντα εκπροσωπεί μια ΕΡΤ που κάνει τα πάντα για να. μας ξεφτυλιζει με τα απαράδεκτα αποτελέσματα των στημένων επιτροπών της. Το 2019 μηδένισαν το ARCADE, το υπεροχο, και το 2021 ξεπέρασαν τα όρια του γελοίου δίνοντας 5!! στο μοναδικό VOILÀ KAI 0 σtην Ελβετία!!. Το DIE TOGETHER είναι μακράν το καλύτερο του φετινού διαγωνισμού. Η Αμάντα έχει παρουσία και υπέροχη φωνή. ΜΗ γίνονται συγκρίσεις με συμμετοχές αφωνων ερασιτεχνών όπως το 2018 και το 2016 πλήρως απαράδεκτες. Καλή επιτυχία Αμάντα! ΜΕRCI!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *