Ελλάδα: Το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις πρόβες!

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης για τους δύο ημιτελικούς, δεν απομένει πλέον καμία εκκρεμότητα μέχρι και τις πρόβες, που θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου. Ας δούμε όμως τι μεσολαβεί το χρονικό αυτό διάστημα και τι ετοιμάζει η ελληνική αποστολή.

‘Ερχεται η Αμάντα για νέες πρόβες

Στο τέλος της εβδομάδας/αρχές της επόμενης η Αμάντα θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό, αλλά και για να γυρίσει τα τελευταία επεισόδια των εκπομπών με τους πρώην eurostars. Πολλά από τα επεισόδια αυτά έχουν γυριστεί και σύντομα η ΕΡΤ θα μας ανακοινώσει πότε θα μεταδοθούν.

Σας υπενθυμίζουμε πως φέτος η ΕΡΤ ετοιμάζει μία ειδική εκπομπή με πρωταγωνίστρια την Αμάντα και πρώην eurostar της χώρας μας, όπου οι δεύτεροι θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους με την εκπρόσωπό μας στην Eurovision 2022, θα αποκαλύπτουν αθέατες στιγμές από τις συμμετοχές τους, ενώ φυσικά θα της εύχονται και καλή επιτυχία.

Η πρώτη live ερμηνεία του Die Together στην ΕΡΤ

Η Αμάντα δεν θα παρευρεθεί σε κανένα από τα promo party που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, ορθώς κατά την άποψη μας αν κρίνουμε τον κάκιστο ήχο στο πάρτι της Βαρκελώνης. Όπως όμως συνέβη και πέρσι με την Στεφανία, η Αμάντα θα ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά την συμμετοχή μας, μέσα από μία εκπομπή της ΕΡΤ, πιθανότατα στο Μουσικό Κουτί ή στο Δυνατά.

Η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την φωνητική απόδοση της Αμάντα στο Die Together. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στο Live On Tape της Σόφια εντυπωσιάστηκαν. Καθόλου λοιπόν δεν τους προβληματίζει το κομμάτι αυτό, αφού είναι γενική πεποίθηση πως μετά την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Die Together, η Αμάντα θα εκτοξευθεί και άλλο στα στοιχήματα. Προσεχτικά επιλέγουν το κατάλληλο timing για να μεταδοθεί η εμφάνιση αυτή, που πιθανολογούμε πως θα είναι λίγο πριν την έναρξη των προβών.

30 Απριλίου ξεκινούν οι πρόβες

Το Σάββατο 30 Απριλίου ξεκινούν οι τεχνικές πρόβες των χωρών. Δυστυχώς όπως έχει ανακοινώσει η EBU οι πρώτες πρόβες δεν θα είναι διαθέσιμες αυτή την χρονιά στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Αυτό σημαίνει πως αναλυτική περιγραφή των εμφανίσεων των χωρών θα μπορεί να λάβει χώρα από την Τετάρτη 4 Μαίου, όποτε και ξεκινούν οι δεύτερες πρόβες.

Η Ελλάδα με βάση τα όσα ίσχυαν τις προηγούμενες χρονιές θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα την Κυριακή 1/5 και την δεύτερη πρόβα είτε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 4/5 ή νωρίς το πρωί της Πέμπτης 5/5.

Η ελληνική αποστολή μαζί με την Αμάντα θα αναχωρήσει για το Τορίνο το Σάββατο 30 Απριλίου.

Φυσικά το Eurovisionfun θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό των εξελίξεων, όπως κάθε χρόνο για να μην χάνετε στιγμή από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο φυσικά πάντοτε την ελληνική συμμετοχή!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δηλαδή οι πρώτες πρόβες των χωρών θα ανέβουν αποκλειστικά σε μονό πλανο από το κανάλι της Eurovision ή δεν θα υπάρξει καθόλου υλικό;
    ΥΓ: και εγώ πιστεύω ότι μετά το φιάσκο στο πάρτι της Βαρκελώνης, με τα τόσο τεχνικά λάθη, καλά θα κάνει και δε θα εμφανιστεί σε κάποιο πάρτι. Εξάλλου τα πάρτι αυτά είναι κατά βάση για να ξεσαλωσουν οι fans. Ενδεχομένως η απουσία της Amanda να στοιχίσει λίγο στα στοιχήματα εκείνη την περίοδο αλλά σίγουρα με το live και τις πρόβες η πτώση -αν υπάρξει – θα μετατραπεί σε άνοδο ξανά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *