Ελλάδα: Το trailer της ΕΡΤ για την ανακοίνωση της συμμετοχής μας!

Η ΕΡΤ επισημοποίησε πριν λίγο όλα όσα γνωρίζαμε, πως δηλαδή το video clip του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Amanda στην Eurovision 2022, θα δοθεί στην δημοσιότητα την Πέμπτη 10 Μαρτίου, από την εκπομπή Studio 4, στις 4 το μεσημέρι!

Σε δύο ημέρες από σήμερα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους το video clip της ελληνικής συμμετοχής για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το video clip που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας στην Σύμη, με πρωταγωνιστές φυσικά την φετινή μας εκπρόσωπο – Αμάντα Γεωργιάδη, αλλά και τον ηθοποιό Νικόλα Μελαχροινίδη, θα δοθεί επιτέλους στην δημοσιότητα!

Η Ελλάδα πηγαίνει με πολλές αξιώσεις και ελπίδες στην Eurovision 2022, αφού παρά την διαρροή ενός ημιτελούς demo, παραμένει σταθερά στην πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων, για την νίκη στον μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Θυμίζουμε πως το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη (Tenfjord) στον διαγωνισμό, το έχει γράψει μαζί με τον Bjorn Helge, ενώ καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή του κομματιού έπαιξε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Την σκηνοθετική επιμέλεια της συμμετοχής μας έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός. Αρχηγός αποστολής της συμμετοχής μας είναι η Σοφία Δρανίδου, με την Δώρα Χειράκη διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, να είναι αυτή που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις, έχοντας και την γενικότερη επίβλεψη εκ μέρους της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το trailer:

Σε δύο ημέρες λοιπόν η αγωνία τελειώνει!

Ραντεβού την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στο Studio 4 της ΕΡΤ1, στις 4 το μεσημέρι!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Για να δούμε τι θα ακούσουμε!!!!
    Καλή επιτυχία στην Αμάντα καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!!

    Να πω την αλήθεια θα ήθελα το δικό μας τραγούδι να βγει μετά του Βελγίου γιατί θα μας κλέψει τα φώτα που θα πέσουν πάνω μας….ελπίζω το δικό μας τραγούδι να είναι πολύ καλύτερο οπότε η δημοσίευση αργότερα του βελγικού να μην έχει καμία σημασία 🙂

    Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Eurovision Greece
        Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση…είχα την λανθασμένη ως φαίνεται εντύπωση ότι θα το παρουσίαζαν στις 9 το βράδυ γι αυτό και το σχόλιο 🙂

        Απάντηση
          • Camelaki
            Camelaki says:

            Vasilis αν έχω χρόνο θα το κάνω, αλλιώς θα μπω στην σελίδα να διαβάσω τις γνώμες σας… μου αρέσει πρώτα να διαβάζω τα σχόλια και μετά να ακούω το τραγούδια…. 🙂
            Μακάρι τα παιδιά εδώ στο eurovisionfun να μπορούσαν να πρόσθεταν κάτι ώστε να μπορούμε να μιλάμε/γράφουμε σε πραγματικό χρόνο δηλαδή
            άμεσα….θα ήταν ωραίο να σχολιαζαμε τις 3 βραδιές της eurovision….

  2. Tina
    Tina says:

    Καλυτερα που η δημοσιευση του τραγουδιου μας γινεται μεσα απο την εκπομπη studio 4 καθως με τα γεγονοτα που επικρατουν δεν θα ταιριαζε καθολου στο δελτιο ειδησεων . Να ευχηθω καλη επιτυχια και οταν τελειωσει η μεταδοση του τραγουδιου μας ολα αυτα που εχω διαβασει για την συμμετοχη μας μεσα απο το Eurovision fun να επαληθευτουν στο επακρο.

    Απάντηση
  3. tbww
    tbww says:

    Μακάρι να φρόντισαν να μην γίνει όπως περυσι που βγήκε απόσπασμα νωρίτερα.
    Οχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά για να είναι όλα όπως πρεπει!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σωστή επιλογή να παρουσιαστεί από την ψυχαγωγική κατά βάση εκπομπή “στούντιο 4” και γιατί όχι να είναι παρούσα και η Αμάντα μαζί με κάποια άλλα μέλη. Ελπίζω μετά την παρουσίαση, να ανέβει κατευθείαν στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YT και στις άλλες ψηφιακές πλατφόρμες! (Όχι σαν πέρσι, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν το καλύτερο μάρκετινγκ)
    Σχετικά με την ελληνική συμμετοχή, και εγώ όπως και πολλοί ακόμα έχουμε ακούσει αυτό το ημιτελές demo, το οποίο για demo ήταν κάτι πάρα πάνω από καλό. Ωστόσο, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος γιατί ίσως να έχουν δημιουργηθεί υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες και εν τέλει να μην εντυπωσιάσει τόσο όσο αναμενόταν.(Βλ. Ελβετία που κατρακυλάει) Ελπίζω να με διαψεύσει πανηγυρικα η συμμετοχή μας ως προς αυτό!
    ΥΓ: από τις χώρες που έχουν ανακοινώσει το τραγούδι τους θεωρώ πως τα ποσοστά της Ουκρανίας και της Ιταλίας σε πιθανότητες νίκης είναι υπερβολικά υψηλά ενώ αν κάποιο τραγούδι θα μπορούσα να φανταστώ να κερδίζει (από όσα έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα) αυτό θα ήταν της Ολλανδίας!Η Σουηδία για άλλη μια φορά υπερεκτιμημένη καθώς η τρίτη θέση για νίκη(με το μόνο καλό τραγούδι που έχουν, να είναι το “hold me closer”)είναι κάπως υπερβολική…Από τις χώρες που θα κυκλοφορήσουν τη συμμετοχή τους προσεχώς, έχω υψηλές προσδοκίες από Βέλγιο και Ελλάδα (ας ελπίσουμε και Κύπρο) και περιμένω την έκπληξη από Αζερμπαϊτζάν ή Αρμενία. Αυστρία και ΗΒ ήδη έχουν κυκλοφορήσει snippet (Αυστρία)ή ακούγεται έντονα ποιο τραγούδι θα τους εκπροσωπήσει (αναφέρομαι στο ΗΒ) οπότε από εκεί δεν περιμένω πολλά.
    Όπως και να έχει εύχομαι πολύ καλή και μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και φυσικά στην Αμάντα μας!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *