Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον Sam Ryder και το Space Man στο Τορίνο!

Οι τελευταίες φήμες που ήθελαν τον Sam Ryder να είναι ο εκλεκτός του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Eurovision 2022 επιβεβαιώθηκαν. Ο 31χρονος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει το τραγούδι Space Man.

Ποιος είναι ο Sam Ryder

O 31χρονος τραγουδιστής γεννήθηκε στο Έσσεξ το 1990. Είναι επίσης συνθέτης και κιθαρίστας. Ξεκίνησε να εργάζεται στη μουσική βιομηχανία από το 2009. Ήταν μέλος αρκετών συγκροτημάτων, όπως οι The Morning After, Blessed By A Broken Heart και Close Your Eyes. Έγινε πολύ διάσημος μέσα από το TikTok το 2020, όπου ερμήνευσε διασκευές πολλών τραγουδιών και απέκτησε εκατομμύρια ακόλουθους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision

H τελευταία φορά που το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε στη δεκάδα της Eurovision ήταν το 2009. Έκτοτε τα αποτελέσματα ήταν αρκετά άσχημα. Η χώρα μετρά τρεις τελευταίες θέσεις και μάλιστα το 2021 δεν έλαβε κανέναν βαθμό. Θα καταφέρει άραγε φέτος να σπάσει αυτό το κακό σερί;

Πώς σας φαίνεται η επιλογή του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Eurovision 2022;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2022!

Kάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ωραία φωνή σε ένα τραγούδι με πολλά καλά στοιχεία αν και σε κάποια σημεία το βρήκα λίγο επαναλαμβανόμενο. Το κλιπ λιγάκι πρόχειρο. Σίγουρα όμως είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από το ΗΒ που ελπίζω να μην καταποντιστεί πάλι. 7,5/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Έπρεπε να πάρει από παντού 0 το Ηνωμένο Βασίλειο για να στείλει συμμετοχή της προκοπής (ασχέτως που πέρυσι δεν το άξιζε).
    Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είναι στο στυλ τραγουδιών που ακούω αλλά ακόμα και να κέρδιζε δεν θα με ενοχλούσε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *