Θοδωρής Μαραντίνης: “Μας έχουν κάνει δύο φορές πρόταση με τους Onirama να πάμε Eurovision!”

Στο κανάλι του Fipster βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης και μαζί με άλλα μίλησε και για το κεφάλαιο Eurovision.

Το συγκρότημα Onirama, στο οποίο είναι τραγουδιστής, αποτελούσε ένα από τα πιο hot ονόματα πριν μερικά χρόνια και γινόταν μεγάλη συζήτηση για το πόσο καλή επιλογή θα ήταν για το διαγωνισμό της Eurovision. Μπορεί το συγκρότημα να μη βρέθηκε ποτέ- μέχρι τώρα- στη σκηνή αυτή , αλλά ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως τους έχει γίνει πρόταση για εκπροσώπηση και μάλιστα δύο φορές.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε:

Θα πήγαινα Eurovision, δεν είναι κάτι που απορρίπτω. Μας έχουν κάνει (με τους Onirama) δύο φορές πρόταση στα αρχικά μας βήματα. Ήτανε όμως μια πολύ κακή στιγμή σε επίπεδο υποχρεώσεων για να μπούμε στην Eurovision και επειδή έχουμε μια τελειομανία εμείς σα συγκρότημα δε θέλαμε να μπούμε σε κάτι τέτοιο. Εκείνη την εποχή η Eurovision ήταν κάτι πολύ grande, ήταν εθνικό ζήτημα(!), οπότε αυτό όλο ήθελε ένα focus. Εκείνη την εποχή ασχολούνταν όλη μέρα με αυτό, σε κυνηγούσαν συνέχεια, οπότε δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Και τις δύο φορές είχαμε πει όχι και μετά δε μας ξανακαλέσανε, δε ξέρω γιατί.”

Δείτε το στιγμιότυπο της συνέντευξης στο 11:00

Θα μπορούσε ακόμα το συγκρότημα να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision; Θεωρείτε λάθος τους που δε δέχτηκαν τότε την πρόταση για το διαγωνισμό; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Είναι μια καλή ιδέα καθώς σαν χώρα έχουμε να στείλουμε συγκρότημα από το 2013 από εκεί και πέρα το ότι δεν δέχθηκαν να πάνε στον διαγωνισμό από την μία ήταν λάθος καθώς θα μπορούσαν να αναδείξουν την μουσική τους σε ένα μεγαλύτερο κοινό και από την άλλη αν δεν νιώθεις έτοιμος να δώσεις το 100% του εαυτού σου καλύτερα να μένεις στα μετόπισθεν ξέροντας πως μπορεί να μην σου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Νομίζω όμως πως την ευκαιρία της απευθείας ανάθεσης την έχασαν.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Δε θα τους ήθελα στη Eurovision. Βασικά είμαι της άποψης πως οι καλλιτέχνες πρέπει να πηγαίνουν στο peak τους, δηλαδή εκεί που μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο των ικανοτήτων τους.

    Οι onirama θα ήταν μια ωραία επιλογή για τις εποχές 2010-2012. Όπως και η Ντέμη θα ήταν μια ωραία επιλογή για την εποχή 2012-2014 όταν έβγαζε τα ωραία κομμάτια με Playmen (Fallin, nothing better) και Κοντόπουλο (Πόσες Χιλιάδες καλοκαίρια, Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα).

    Για παράδειγμα η Ελένη, αν και θα μπορούσε να πάει από το 2013-2014, λόγω του ότι κατάφερε μέσα στα χρόνια να διατήρηση αυτή την πολύ καλή εικόνα που είχε ως εξαιρετική περφόρμερ στη ποπ σκηνή, το γεγονός ότι πήγε το 2018 δεν θεώρηθηκε “πολύ αργά”, γιατί βρισκόταν ακόμη στο peak της σκηνικά και εμφανισιακά. Από την άλλη η Τάμτα θεωρώ πως άργισε πάααααρα πολύ να πάει. Έπρεπε να το κυνηγήσει περισσότερο τα έτη 2007-2010. Από εκεί και έπειτα έρχονταν άλλα ταλεντα στο προσκήνιο, ενώ το 2017 δεν είχε πλέον αυτή την ευλιγισία και νεανικότητα/παιδικότητα που απαιτούσε το κομμάτι της.

    Εν ολίγοις, για να μην παρεξηγηθώ δεν έχει να κάνει με την ηλικία, απλά με το ότι είναι καλό οι καλλιτέχνες να πηγαίνουν στο peak τους, για να αποδίδουν το μέγιστο και είναι κρίμα. Πχ. οι Μέλισσες θεωρώ πως ως συγκρότημα θα ήταν δύσκολο να το υποστηρίξουν αυτό (πλέον). Ίσως ο Χρίστος αν πήγαινε στα επόμενα 1-2 χρόνια να ήταν οκ.

    Όλα έχουν ένα timing

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Από τους, ήδη, φτασμένους καλλιτέχνες οι μόνοι που πιστεύουν θα μπορούσαν να “πατήσουν” γέρα επάνω στη σκηνή της Eurovision εν έτη 2022 και να φέρουν μια εξαιρετική θέση είναι (με τυχαία σειρά)
      – Αργυρός
      – Φουρέιρα
      – Χρήστος Μάστορας (σόλο)

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και ο Αλκαίος πήγε σχεδόν 15 χρόνια μετά το peak της καριερας του και παρολαυτα μας εφερε πισω ενα ωραιοτατο και αξιοπρεπεστατο τοπ 10. Δεν θα επρεπε να βαζουμε στεγανα και να κλεινουμε τα αυτια σε ενα καλο τραγουδι καποιου παλαιοτερου, απλα για να προτιμησουμε καποιον πιο “επικαιρο”. Οσο για την Ταμτα, νομιζω οτι το πραγμα κολησσε οχι στην ελλειψη ευλυγισιας στην ηλικια που πηγε, αλλα σε μια μετρια επιλογη τραγουδιου (κακεκτυπο του Φουεγκο) που συνδυαστηκε μαλιστα με ενα κακιστο timing, ενα χρονο μετα την Ελενη και με ενα διεκπεραιωτικο και ανεμπνευστο staging τυπου τηλεσοου Μπραβο Ρουλα (η σκηνογραφος ηταν busy με αλλες χωρες εκεινη τη χρονια…). Αν η Ταμτα πηγαινε στο Τελ Αβιβ με αλλο τραγουδι και εμφανιση π.χ. οπως στα περσινα mad walk (N.E.R.O.), το αποτελεσμα σαφεστατα θα ηταν εντελως διαφορετικο.

      Απάντηση
      • Γιάννης
        Γιάννης says:

        Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα την λεπτομερή απάντηση σου. Συμφωνώ με αυτά που λες και μου άρεσαν τα επιχειρήματα σου.

        Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Την ευκαιρία την αρπάζεις από τα μαλλιά αγαπητοί Ονιράμα. Στην τελική αν το ήθελαν τόσο πολύ ας έστελναν τη συμμετοχή τους σε καποια από τις προσκλήσεις της ΕΡΤ είτε πέρσι το καλοκαίρι είτε το 2018. Αναρωτιούνται κιολας γιατί δεν τους ξαναχτυπησαν την πόρτα λες και το μουσικό συμπαν της ελληνικής μουσικής περιστρέφεται γυρω τους…κλαιω!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *