Ισπανία: Δείτε το βίντεο κλιπ του “SloMo”!

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγο στο κανάλι του RTVE στο Youtube το επίσημο βίντεο κλιπ της ισπανικής συμμετοχής στην Eurovision 2022, “SloMo”, με ερμηνεύτρια την Chanel.

Υπενθυμίζουμε ότι η Chanel κέρδισε τον ισπανικό εθνικό τελικό Benidorm Fest 2022 τον Ιανουάριο, κατακτώντας το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας στο Τορίνο το Μάιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βιντεοκλίπ παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Η τραγουδίστρια της ισπανικής συμμετοχής βλέπω ότι το χορευτικό που παρουσίασε στον τελικό της χώρας το μεταφέρει και στο βιντεοκλίπ έτσι καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στη σκηνή της eurovision και εδώ είναι η βασική διαφορά με τη χώρα μας καθώς αν εμείς παρουσιάζαμε το ίδιο χορευτικό και σε τελικό και σε βιντεοκλίπ και ύστερα στη Γιουροβίζιον οι ξένοι δεν θα το εκτιμούσαν και ίσως μας κόστιζε βαθμούς σε αυτό φταίμε και εμείς καθώς τους έχουμε καλομαθει και κάθε χρόνο περιμένουν από μια μικρή χώρα όπως η δική μας κάτι ευφάνταστο και διαφορετικό.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το βίντεο κλιπ υπερβολικά κακό και παλιακο… Την χορογραφία από την άλλη αρχίζω και τη βαριέμαι και σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένουν οι ξετρελαμενοι φανς με το “slomo” κάτι πολύ διαφορετικό τον Μάιο. Το τραγούδι οκ είναι λίγο πιασαρικο αλλά τόσο υπερεκτιμημένο από τους fans. Η ίδια η channel μαγνητίζει, είναι εξαιρετική στο χορό και σχετικά καλή φωνητικά (με βάση ο, τι έχουμε ακούσει). Πιστεύω η Ισπανία μπορεί να πάει καλά αλλά όχι τόσο καλά όσο νομίζουν οι περισσότεροι fans. Προσωπικά θα το έβλεπα μεταξύ 10ης- 17ης θέσης. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *