Κύπρος: Μαζί με τον Alex P και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην συνθετική ομάδα;

Μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου όλες οι χώρες που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη καλλιτέχνη και τραγούδι για την Eurovision 2022 θα πρέπει να το πράξουν. Μεταξύ αυτών φυσικά και η Κύπρος, που για αυτή την χρονιά κρατά κλειστά τα χαρτιά της, περιμένοντας την τελευταία στιγμή, προκειμένου να κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμή;

Παρότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από το ΡΙΚ, αυτά που φαίνονται μέχρι στιγμής ως δεδομένα είναι τα εξής:

  • Την χώρα θα εκπροσωπήσει η Ανδρομάχη από την PANIK Records
  • Το τραγούδι υπογράφει ο Alex P και η ομάδα του
  • Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η Ανδρομάχη το τελευταίο διάστημα, πρόκειται για ένα τραγούδι με μείξη παραδοσιακού με σύγχρονου ήχου, που ίσως θα έχει και κάποιους ελληνικούς στίχους.
  • Καλλιτεχνικός διευθυντής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο αυστριακής καταγωγής, Marvin Dietmann.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μπαίνει στο κάδρο;

Με βάση λοιπόν κάποιες τελευταίες πληροφορίες μας , το ΡΙΚ στην συνθετική ομάδα που θα ανακοινώσει συμπεριλαμβάνεται και ο γνωστός Κύπριος τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η συμμετοχή του Γιώργου Παπαδόπουλου στο όλο εγχείρημα, έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα ανέφεραν οι ιθύνοντες του ΡΙΚ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πως στην φετινή συμμετοχή της Eurovision, θα υπάρχει έντονο το κυπριακό χρώμα.

Σας υπενθυμίζουμε πως δύο χρόνια πριν, σε αποκλειστικές δηλώσεις του manager του καλλιτέχνη στο Eurovisionfun, είχε αναφερθεί ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος ναι μεν ήταν αρνητικός στο να εκπροσωπήσει την χώρα του ως ερμηνευτής, όχι όμως ως συνθέτης ή στιχουργός.

Πλέον, νομίζω ότι δεν θα επιθυμούσε να είναι ο ερμηνευτής, σίγουρα όμως θα ήθελε να είναι ο στιχουργός και ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής.

Αναμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον πλέον, τις επίσημες ανακοινώσεις του ΡΙΚ για την φετινή κυπριακή συμμετοχή! Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό, του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2022, ελπίζοντας για την έβδομη κατά σειρά πρόκρισή της στον τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει θεωρώ ότι με τη συμμετοχή του Alex P στη φετινή κυπριακή αποστολή ενός ανθρώπου που πριν λίγα χρόνια έφερε τη χώρα σε τόσο υψηλή θέση το τραγούδι της Κύπρου θα πρέπει να είναι αρκετά καλό . Πάντως εύχομαι Ελλάδα και Κύπρος να έχουν δυνατές και ξεχωριστές συμμετοχές.

    Απάντηση
  2. George_CY
    George_CY says:

    H Panic για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί το ΡΙΚ για να προωθήσει μια ανύπαρκτη σταρελίτσα στην Ελληνική αγορά.
    Βλέπω την Ανδρομάχη , το προσεχές καλοκαίρι να παίρνει την θέση της Τσαγκρινού πλάι στον Πανό Κιάμο και την Κύπρο κάπου στην 15η θέση.

    Απάντηση
      • Λουκάς
        Λουκάς says:

        Μια χαρα ειναι η κοπέλα… και η Ελλάδα πήρε εργολαβία τον Κοντοπουλο… τουλάχιστον η Τσαγκρινου τραγουδάει κάπου, η Στεφανια τι έκανε; Τίποτα… σταματήστε το κόμπλεξ σας.

        Απάντηση
        • Γιώργος Ζευτερίδης
          Γιώργος Ζευτερίδης says:

          Δε νομίζω ότι στόχος της Στεφανίας είναι να τραγουδά σε μπουζούκια- χωρίς να θέλω τα τα υποτιμήσω. Απλά δεν είναι αυτού του στυλ. Συνεχίζει άλλωστε τις μουσικές της σπουδές. Δεν χρειάζεται να υπάρχει η ανάγκη του για να αναδείξουμε κάποιον πρέπει να μειώσουμε κάποιον άλλον

          Απάντηση
          • Λουκάς
            Λουκάς says:

            Δεν μίλησα για μπουζούκια, που δεν ειναι καθολου υποτιμητικό να τραγουδας στα μπουζούκια, αλλά γενικά να κάνει πράγματα στην Ελλάδα, ούτε στο μέλλον θα κάνει καριέρα, οι δήθεν υποχρεώσεις της που έχει τώρα δεν μου λένε κάτι, όλοι έχουν υποχρεώσεις αλλά κάνουν πράγματα, αν εκανε θα εκανε τώρα, μόνο και μάλλον κάποια κουτσοπραγματα θα κανει Ελλάδα, η κοπέλα είναι κούκλα με καλή φωνή αλλά μέχρι εκεί, δεν έχει star quality, στη σκηνή τέρμα αδιάφορη, δεν μπορεί να χορέψει, δεν μπορει να γινει ποπ τραγουδιστρια γιατι δεν εχει καλη σκηνικη παρουσια .. την άποψη μου λέω.. και δεν υποστηρίζω Τσαγκρινου για να θάψω Στεφάνια, αυτά τα κάνουν άλλοι που κράζουν Τσαγκρινου για την 16η θέση ενώ μετά τον διαγωνισμό έχει καλύτερη πορεία από την Στεφανια που πήρε και αυτή την μέτρια 10η θέση, λέτε ότι πατωσε η Έλενα με την 16η θέση λες και η Στεφανια σάρωσε, και αυτή μέτρια τα πήγε.. και δεν είμαι Κύπριος αλλά Έλληνας.. Ελλαδιτης που λένε κι εδώ που μένω Κύπρο…. για μένα είναι αποτυχημένη η επιλογή της Ελλάδας το 21 με την Στεφανια, το τραγούδι μας ουτε που ακούστηκε μετά τον διαγωνισμό.. αυτο τα λέει όλα… Φέτος η Ερτ εκανε πολύ καλύτερη δουλειά, η Αμανα πολύ καλύτερη και σίγουρα θα φέρει την Ελλάδα πολύ πιο ψηλά και με την αξία της.

        • George_CY
          George_CY says:

          Εγώ είμαι από την Κύπρο και φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα με αυτά που γράφεις. Η Τσαγκρινού μετά την Γιουροβίζιον πήγε τρίτο όνομα δίπλα στον Κιάμο.
          Η Στεφανία από την άλλη παρουσιάζει την δική της εκπομπή στην Ολλανδία. Παρουσίασε εδώ στην Κύπρο τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία, πήγε στο mad walk, τραγούδησε στα μουσικά βραβεία στην Ολλανδία. Μέχρι και η Nikkie Tutorials την κάλεσε στην εκπομπή της. Έβγαλε 3 πολύ ωραία τραγούδια στα Αγγλικά.
          Φυσικά και είναι δύσκολο να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα με Αγγλικά τραγούδια αλλά δεν νομίζω ότι αυτό την ενδιαφέρει.
          Όσο για την 10η θέση ,αν την βρίσκεις “μέτρια”, τότε η 16η είναι ΠΑΤΟΣ. Μην λέμε και ότι θέλουμε. Η 10η θέση με τόσες τραγουδάρες ήταν τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και φέτος θα πάνε ακόμα καλύτερα. Αυτά πρέπει να βλέπει το ΡΙΚ.

          Απάντηση
          • Λουκάς
            Λουκάς says:

            Δεν με απασχολεί από που είσαι.. και εσυ εισαι αστείος με αυτά που γράφεις… οταν λέω ότι δεν έκανε τίποτα και ούτε θα κάνει εννοούσα στην ΕΛΛΑΔΑ.. και η Καλομοίρα δεν ήξερε ελληνικά αλλά έκανε την μια επιτυχία μετά την άλλη στη αρχη της καριέρας της εδώ και θα έκανε και άλλα αν δεν έφευγε από μόνη της… όσον αφορά για τη θέση και η 10η είναι μέτρια και η 16η θέση το ίδιο… πάτος δεν είναι… επισης το El Diablo έκανε πολύ καλύτερη επιτυχία από το Last Dance που δεν ακούστηκε τίποτα… το να τραγουδάς 3ο όνομα δεν είναι καθόλου κακό.. ειδικά σε αυτές τις δύσκολες μέρες με το κορονοιο τουλάχιστον κάπου τραγουδά, επισης έβγαλε 2 τραγούδια που πήγαν πολύ καλά και συνεχιζει να κανει πράγματα… επισης είναι αστείο να λες παρουσίασε η Στεφάνια αυτό παρουσίασε το άλλο… ας κάνει καριέρα παρουσιαστριας.. γιατί τραγουδιστριας δεν κάνει.. επιτυχία δεν είναι η 10η θέση έλεος.. και στο τσακ την πήραμε ισοψηφία με Βουλγαρία.. επισης τραγουδαρες δεν είχε το 2021..πολυ λίγα τραγούδια άξιζαν. Οσο για φέτος μακάρι να τα πάει καλύτερα η Ελλάδα.. και με την αξία της, το ξανά λέω γιατί την 10η θέση ειδικά στις επιτροπές δεν τη πήραμε με την αξία μας.. άσε που αν δεν παίρναμε το 12αρι της Κύπρου θα ήμασταν εκτός 10αδας… Οσο για τη Κύπρο μακάρι να τα πάει καλά.. και ειναι ανόητο να κρίνεις κάτι που δεν έχεις ακούσει ακόμα.. το λέω και για τη Κυπρο γιατι το ΡΙΚ κανει εξαιρετική δουλεια τα τελευταία χρονια…. και για τη Ελλάδα που η Ερτ από φέτος ξύπνησε, κάποιοι Έλληνες κράζουν την Αμάντα τόσο καιρό χωρίς να ακούσουν το τραγούδι.. κλασικοί κομπλεξικοί.

    • Constantinos
      Constantinos says:

      Λίγος υπερβολικός δεν είσαι? Η Κύπρος ως μικρό κράτος χρειάζεται δισκογραφική εταιρία για να υποστηρίξει τις συμμετοχές της, εκτός αν θέλεις δηλαδή να στέλνουν τον καλλιτέχνη μόνο του στη σκηνή όπως το ’13… Ούτε εμένα μ’αρέσει η πάνικ αλλά να μην παριστάνουμε ότι τους νοιάζει μόνο η ελληνική αγορά. Στο τέλος της ημέρας το ΡΙΚ διαλέγει τα τραγούδια και η πάνικ τον ερμηνευτή, αν η Ανδρομάχη ήταν καμιά ατάλαντη μπορεί και να συμφωνούσα αλλά μπορείς πολύ εύκολα να δείς live εμφανίσεις της και να καταλάβεις ότι υποστηρίζει μια χαρά το είδος της.

      Απάντηση
  3. James
    James says:

    Ούτε το γιοφύρι της Άρτας δεν είχε τόσους μάστορες και μαθητάδες.
    Μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα η Κύπρος,αν και με την panik να έχει πάρει εργολαβία μια χώρα στον διαγωνισμό και δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε το Fuego σε διαφορετικές εκδοχές κρατάω μικρό καλάθι .

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    I Andromachi ine poli kali erminevtria kai grafei apistefta sto fako. To styl tis pop ethnic ine kati diaforetiko me tin ipografi tou empeirou Alex P. Den katalaveno giati tosi arnitikotita protou akousoume to tragoudi. Ego pio poli anisiho gia tin epilogi tou erminevti/tria tou hronou meso talent show para gia fetos.

    Απάντηση
  5. Β.Α.
    Β.Α. says:

    Στο μεταξύ η Ανδρομάχη από Παρασκευή θα εμφανίζεται κάθε βδομάδα μόνη της σε μουσική σκηνή. Μάλλον τα σενάρια που την θέλουν για εκπρόσωπο της Κύπρου απέχουν μακράν απ’ την πραγματικότητα.

    Απάντηση
    • MadProffesor
      MadProffesor says:

      Επιτελους κι ενα ατομο ξυπνιο. Η Φου θα παει με τραγουδι του George Michael. Ολα τ’ αλλα ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου

      Απάντηση
      • Β.Α.
        Β.Α. says:

        Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο, πάντως θεωρώ ότι το ρικ φέτος θα μας εκπλήξει με τη συμμετοχή της Κύπρου. Εύχομαι ευχάριστα!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *