Κύπρος: Με στοιχεία από Ελλάδα, Κύπρο και Μεσόγειο, η εμφάνιση της Ανδρομάχης στο Τορίνο!

Η νεαρή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το τραγούδι «Ela» θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο Διαγωνισμό.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ και στον δημοσιογράφο, Παντελή Παναγιώτου.

Μίλησε για τα συναισθήματα της μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της, για την σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα που εκπροσώπησαν τα προηγούμενα χρόνια την Κύπρο, αλλά αποκάλυψε και τι θα δούμε στη σκηνή της Eurovision:

Θα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό, θα μας ταξιδέψει αυτό που θα δούμε, θα πάρουμε πολύ Μεσόγειο, Κύπρο, Ελλάδα, τέτοιες μυρωδιές και χρώματα και τέτοιες νότες. Αυτό θέλουμε και αυτό μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες συμμετοχές. Πολύ προσπάθεια, πειθαρχία και δουλειά.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερο ημιτελικού, στις 12 Μαϊού. 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο η φετινή συμμετοχή της Κύπρου, σαν τραγούδι, σαν φωνή και σαν παρουσία (η Ανδρομάχη) από το περσινό el diablo, την εκνευριστικά λεπτή φωνή(οριακά νιαούριζε) της Τσαγκρινού και το υφάκι που μου έβγαζε σαν τραγουδίστρια. Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην γλυκιά Ανδρομάχη!

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Ego pistevo poli sti simmetohi mas fetos. Kai leo simmetohi kai ohi tragoudi giati I eurovision pleon den ine mono to tragoudi pou metra alla olo to paketo. An I erminia kai i skiniki parousiasi/skinothesia me afisi ikanopoimeno den me niazi to vathmologiko apotelesma.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *