Κύπρος: Το Video Clip του “ELA“ στο Youtube!

Πριν από λίγο το «ELA», η κυπριακή συμμετοχή για την Eurovision 2022κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Παράλληλα, το music video έκανε πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Απολαύσετε λοιπόν ασταμάτητα τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου, με την Ανδρομάχη, «Ela»:

Οι συντελεστές της συμμετοχής

Το τραγούδι υπογράφει  ο Ελληνοσουηδός Alex P, γνωστός για πολλές συμμετοχές του στο Διαγωνισμό, Ελλάδα 2007, Αζερμπαϊτζάν 2009, Κύπρος 2018, Κύπρος 2019.

Τους στίχους του τραγουδιού, έχει γράψει, ο γνωστός Κύπριος τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ όπως είχε αποκαλύψει το Eurovisionfun μεταξύ των συντελεστών είναι και ο Αλβανός παραγωγός Fatjon Miftari. Οι υπόλοιποι οχτώ συντελεστές του τραγουδιού ανακοινώθηκαν από το ΡΙΚ:

Η συμμετοχή του Γιώργου Παπαδόπουλου στο όλο εγχείρημα, έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα ανέφεραν οι ιθύνοντες του ΡΙΚ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πως στην φετινή συμμετοχή της Eurovision, θα υπάρχει έντονο το κυπριακό χρώμα.

Θυμίζουμε ότι το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ως καλλιτεχνικό διευθυντή της συμμετοχής του στον επόμενο διαγωνισμό, τον αυστριακής καταγωγής, Marvin Dietmann, που ήταν υπεύθυνος για την σκηνική παρουσίαση τόσο της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας στην Eurovision 2014 με την Conchita Wurst,  αλλά και της νικητήριας συμμετοχής στην βαθμολογία των επιτροπών, της Αυστρίας στην Eurovision 2018 με τον Cesár Sampson.

Την μετάδοση του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό θα πραγματοποιήσουν οι Μελίνα Καραγεωργίου και Αλέξανδρος Ταραμουντάς. Την βαθμολογία της κυπριακής κριτικής επιτροπής θα δώσει και αυτή την χρονιά ο δημοσιογράφος Λουκάς Χαμάτσος.

Το video clip, πραγματοποιήθηκε υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *