Μαυροβούνιο: Ακούστε το “Breathe” το τραγούδι της Vladana Vučinić για την Eurovision 2022!

Μετά από την απουσία δυο χρόνων, το Μαυροβούνιο επιστρέφει να διεκδικήσει μια θέση στο μεγάλο τελικό. Η Vladana Vučinić είναι η εκπρόσωπος του Μαυροβούνιου στην Eurovision 2022 με το τραγούδι “Breathe”.

Το τραγούδι αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή “Montenegro, dodici punti” όπου εμφανίστηκαν εκπρόσωποι του Μαυροβουνίου από το παρελθόν. Καλεσμένοι ήταν οι Knez, Luka Vojvodić, Tamara Vujačić, Nina Zizic και η εκπρόσωπος της Βορείας Μακεδονίας στην Eurovision 2022, Andrea.

Το τραγούδι πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με ξεκάθαρο μήνυμα, αφιερωμένο στη μητέρα της Vladana. Όπως έχει πει η ίδια το τραγούδι της είναι συναισθηματικό, δυνατό και μελαγχολικό. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο διάσημος Darko Dimitrov.

Ποια είναι η Vladana Vučinić;

Η Vladana Vučinić, 36 ετών, είναι τραγουδίστρια και συνθέτρια, με τη ροκ και την ποπ να αποτελούν τα δύο αγαπημένα της είδη. Έχοντας ρίζες από τη Βόρεια Μακεδονία, η Vladana έδειξε από την παιδική της ηλικία την κλίση της προς μουσική. Απόφοιτη μουσικών σχολείων, η Vladana ασχολήθηκε και με τη δημοσιογραφία στα νεανικά της χρόνια.

Το 2003 σε ηλικία 17 χρόνων, η Vladana έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε μία εκπομπή καραόκε, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το πρώτο της single. Το 2005 και το 2006 έλαβε μέρος στο Montevizija, τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής του Μαυροβουνίου (τότε Σερβία-Μαυροβούνιο) στη Eurovision.

Ένα χρόνο αφότου ηχογράφησε το πρώτο της single στα αγγλικά, “Bad Girls Need Love Too”, η Vladana κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ. Το άλμπουμ τέθηκε σε κυκλοφορία τον Δεκέμβριο του 2010.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Vladana ασχολήθηκε και με τη δημοσιογραφία κατά τα νεανικά της χρόνια, όντας απόφοιτη του πανεπιστημίου της Ποντγκόριτσα. Η εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου στο Τορίνο υπήρξε η δημιουργός και εκδότρια ενός ιστοσελίδας μόδας, στο οποίο παρουσίαζαν τα έργα τους αρκετοί σχεδιαστές.

Το Μαυροβούνιο έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μάϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς (θέσεις 9-18).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή του Μαυροβουνίου; Θα καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Η καλύτερη συμμετοχή του Μαυροβουνίου
    Σίγουρα θα περάσει αν έχει καλά φωνητικά και καλή σκηνική παρουσία
    Νομίζω θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του έχει μέχρι τώρα

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ανέμπνευστο και “χιλιοφορεμένο”. Οι δε στίχοι, ανυπόφοροι.
    Καλή επιτυχία.

    1. Estonia/Εσθονία
    2. Lithuania/Λιθουανία
    3. The Netherlands/Κάτω Χώρες
    4. Moldova/Μολδαβία
    5. Czech Republic/Τσεχική Δημοκρατία
    6. Italy/Ιταλία
    7. Slovenia/Σλοβενία
    8. Albania/Αλβανία
    9. Australia/Αυστραλία
    10. Croatia/Κροατία
    ……..
    20. Montenegro/Μαυροβούνιο
    21. San Marino/Άγιος Μαρίνος
    22. Latvia/Λετονία
    23. Israel/Ισραήλ

    Απάντηση
  3. s5voice
    s5voice says:

    Προσπαθεί υπερβολικά να εντυπωσιάσει σαν τραγούδι γι’ αυτό και η τελική εντύπωση που μου αφήνει είναι πολύ μέτρια. Επίσης, έπρεπε σώνει και ντε να τραγουδήσει στα αγγλικά αφού δυσκολεύεται τόσο με την προφορά;

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φιλότιμη προσπάθεια αλλά ως εκεί. Μετά από ένα σημείο γίνεται πολύ πομπώδες στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει… 6/10.
    Ποστευω με τη μέγιστη βοήθεια από Βόρεια Μακεδονία και Σερβία ίσως να καταφέρει να προκριθεί αλλά δύσκολα θα ξεχωρίσει και θα βρεθεί ψηλά. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *