Νορβηγία: Το Die Together μεταξύ των τραγουδιών που θα ξεχωρίσουν στον διαγωνισμό αναφέρει το NRK!

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του Eurovision Norway στο Twitter, μια επιτροπή ειδικών του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Νορβηγίας, NRK, έδωσε σήμερα την πρόβλεψή της για τις συμμετοχές που θα τα πάνε καλύτερα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι χώρες που επέλεξαν ήταν οι εξής :

  • Ελλάδα
  • Ιταλία
  • Ισπανία
  • Σουηδία

Η Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision φαίνεται πως έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην Ευρώπη, ιδιαίτερα δε στη Νορβηγία, όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα η Amanda, ενώ και το Die Together μετά την κυκλοφορία του μπήκε στα charts του Νορβηγικού Spotify και στις τάσεις του Νορβηγικού YouTube.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του γυρίσματος του Live On Tape video, με την Ελλάδα παραμένει στην 5η θέση των στοιχημάτων και το Die Together να εξακολουθεί να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές από επαγγελματίες του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Ελληνική αποστολή συνεχίζει τις πυρετώδεις προετοιμασίες της, γεμάτη αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Τορίνο.

Ακούστε το “Die Together”, τη φετινή μας συμμετοχή στον 66ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision :

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις της συμμετοχής μας, στο δρόμο για το Τορίνο!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

1 reply
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    H Νορβηγία κάτι θα δώσει. Η Σουηδία θα μας μαυρίσει κανονικά για άλλη μια χρονιά. Πέρσι είχαν την Στεφανία στο bottom 6 τους αν θυμάμαι σωστά…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *