Πολωνία: Ο Krystian Ochman ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Live-on-tape για την Eurovision!

Ο Krystian Ochman ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της live-on-tape εμφάνισής του για την Eurovision 2022 την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαρσοβία.

Η Πολωνία είναι η τελευταία, μέχρι στιγμής, χώρα που γύρισε την live-on-tape εμφάνισή της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. O Ochman έκανε τα γυρίσματα στα στούντιο του TVP το προηγούμενο Σάββατο. Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα παρακάτω:

Όπως και στις οδηγίες του 2021, η κάθε χώρα μπορεί να κάνει πρόβα όσες φορές θέλει για την εφεδρική τους εμφάνιση. Ωστόσο, μόνο τρείς προσπάθειες στην διάρκεια μιας ώρας μπορούν να μαγνητοσκοπηθούν για την εμφάνιση που θα αποσταλεί στην EBU. Η χώρα μπορεί να επιλέξει ποια από τις τρείς εκτελέσεις θα χρησιμοποιήσει.

Οι Live-on-tape εμφανίσεις θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση που αποστολή δεν μπορέσει να ταξιδέψει στο Τορίνο εξ αιτίας του   COVID-19, ή σε περίπτωση που κάποιο μέλος της αποστολής νοσήσει πριν τις πρόβες στην Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε πως η Πολωνία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 12 Μαΐου.

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *