Πορτογαλία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Canção 2022!

Συνεχίζεται απόψε το Festival da Canção 2022, μέσω του οποίου η Πορτογαλία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022.

Η πορτογαλική εθνική επιλογή θα πραγματοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές βραδιές: δύο ημιτελικοί στις 5 και 7 Μαρτίου και ο μεγάλος τελικός της 12ης Μαρτίου.

Φιναλίστ

Πέντε καλλιτέχνες προκρίθηκαν από τον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό του Festival da Canção 2022 στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Οι πέντε πρώτοι φιναλίστ είναι:

Συμμετέχοντες

Δέκα καλλιτέχνες συμμετέχουν στον αποψινό πρώτο ημιτελικό του Festival da Canção 2022. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

  1. Os AzeitonasSolta a Voz E Canta
  2. CubitaUma Mensagem Tua
  3. Inês Homem de Melo Fome de Viagem
  4. SYRO –  Ainda Nos Temos
  5. Pepperoni Passion Código 30
  6. MilhanasCorpo de Mulher
  7. O Vampiro SubmarinoAo Lado de Mim
  8. JonasPontas Soltas
  9. BlacciMar No Fim
  10. Pongo & TristanyDégrá.dê

Πέντε καλλιτέχνες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του επόμενου Σαββάτου. Οι πέντε πρώτοι φιναλίστ θα προκύψουν κατά 50% από τη βούληση του πορτογαλικού κοινού και κατά 50% από την προτίμηση της κριτικής επιτροπής.

Παρουσιαστές του δεύτερου ημιτελικού του Festival da Canção 2022 είναι η Tânia Ribas de Oliveira και ο José Carlos Malato.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Canção 2022 θα αρχίσει στις 23:00 και θα έχει διάρκεια τριών ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του RTP, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2022!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *