Πορτογαλία: Με μικρές αλλαγές η εμφάνιση της Maro στο Τορίνο!

Η εκπρόσωπος της Πορτογαλίας για τη Eurovision 2022 Maro, έχει δηλώσει ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση της τον Μάιο στο Τορίνο.

Μιλώντας στο επίσημο podcast του Festival da Canção, η Maro υποσχέθηκε κάποιες αλλαγές στην ερμηνεία της για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Maro ανέφερε ότι η εμφάνιση της στη σκηνή της Eurovision θα είναι λίγο διαφορετική τον Μάιο από αυτή που είδαμε στο Festival da Canção, ωστόσο, είναι απίθανο να δούμε μια δραστική αλλαγή. Η Maria Ferreira, η οποία είναι μέλος της πορτογαλικής αποστολής, είπε επίσης ότι η RTP ήταν ανοιχτή σε αλλαγές που αφορούν την σκηνική παρουσία για τον διαγωνισμό.

Η Maro επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Πορτογαλία μέσα από τον εθνικό τελικό της χώρας Festival da Canção. Στον Μεγάλο Τελικό, έλαβε το μέγιστο των 12 βαθμών τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό καθώς τερμάτισε με 10 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη θέση.

Ποια είναι η Maro ;

Η τραγουδίστρια και συνθέτης Maro, γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου το 1994, παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε γράψει το πρώτο της τραγούδι στην ηλικία των 11 ετών. Ξέρει να παίζει πιάνο, κιθάρα και μπάσο. Αποφοίτησε από το Berklee College of Music στην Βοστόνη και το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ.

Η Πορτογαλία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού.

Ακούστε την συμμετοχή της Πορτογαλίας παρακάτω:

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2022!

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *