Ρουμανία: Απόψε ο τελικός του Selecţia Naţională 2022!

Τρεις εβδομάδες μετά τον ημιτελικό του Selecţia Naţională 2022, η Ρουμανία επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022.

Δέκα καλλιτέχνες συμμετέχουν στον αποψινό ημιτελικό της ρουμανικής εθνικής επιλογής, με τον μεγάλο νικητή να εκπροσωπεί τη Ρουμανία στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι διαγωνιζόμενοι

Οι δέκα καλλιτέχνες που συμμετέχουν απόψε στον τελικό του Selecţia Naţională 2022 είναι:

  1. Andrei PetruşTake me
  2. Alex Parker & Erik Frank & BastienAll This Love
  3. Gabriel BascoOne night
  4. VANUNever give up
  5. PetraIreligios
  6. MOISEGuilty
  7. Cream, Minodora, DianaRomânia mea
  8. Kyrie MendélHurricane
  9. Dora GaitanoviciAna
  10. WRSLlamame

Το τελικό αποτέλεσμα θα καθοριστεί αποκλειστικά από την προτίμηση μιας κριτικής επιτροπής, με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού να έχει συμβολικό χαρακτήρα.

Οι παρουσιαστές του Selecţia Naţională 2022 θα είναι η Eda Marcus και ο Aurelian Temișan. Την ομάδα των παρουσιαστών θα συμπληρώσει η Ilinca Băcilă, εκπρόσωπος της Ρουμανίας στη Eurovision 2017, η οποία θα είναι μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο Green Room.

Ο τελικός του Selecţia Naţională 2022 αρχίζει στις 21:00 και θα έχει διάρκεια τριών ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TVR1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *