American Song Contest: Το Last Dance και η Stefania στο τελικό διαφημιστικό του διαγωνισμού!

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη του American Song Contest, στο NBC. Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 11 πολιτείες των ΗΠΑ δίνουν την μάχη του Πρώτου Προκριματικού γύρου. Ήδη στον αέρα, αλλά και στα social media παίζει το τελικό διαφημιστικό με το Last Dance και την Stefania να πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Το Last Dance είναι το μόνο τραγούδι που ακούγεται στο διαφημιστικό, ενώ φυσικά βλέπουμε και άλλες εμφανίσεις από τον τελευταία διαγωνισμό, χωρίς όμως να ακούγεται κάποια άλλη συμμετοχή.

Το τραγούδι λοιπόν που συνέθεσαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn και με το οποίο η Stefania έφερε την χώρα μας ξανά στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, καταφέρνει έστω και λίγο να ακούγεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Θυμίζουμε πως το American Song Contest, το οποίο θα παρουσιάσουν οι Kelly Clarkson και Snopp Dogg, ξεκινά την Δευτέρα 21 Μαρτίου  και θα αποτελείται από οχτώ σόου. Η αναλυτική λίστα με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες έχει ανακοινωθεί. Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης για την χώρα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=QhZhJFp0vVw

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το American Song Contest!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *