American Song Contest: Συνέντευξη με την Alexis Cunningham από την Δυτική Βιρτζίνια! (video)

Η Alexis Cunningham που θα εκπροσωπήσει την Δυτική Βιρτζίνια στην παρθενική έκδοση του American Song Contest, μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τον Αποστόλη Ματάμη.

H Alexis είναι ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ενώ όιπως δηλώνει, ασχολείται από μικρή με την μουσική γράφοντας ιστορίες, στίχους και ποιήματα ενώ τα συνδυάζει συνθέτοντας με την κιθάρα της.

Εδώ στην Αμερική ξέρουμε για αυτόν τον όμορφο διαγωνισμό που συμβαίνει στην Ευρώπη εδώ και 66 χρόνια. Όταν έγινε γνωστή η Αμερικανική έκδοση κάποιοι φίλοι με προέτρεψαν να καταθέσω τραγούδι. Δεν ήθελα να χάσω την προθεσμία μου και λόγω της μεγάλης μου επιθυμίας κατέθεσα εν τέλει ένα ολόκληρο άλμπουμ, φτάνοντας πλέον εδώ, όπου έχουν επιλέξει αυτό το ένα τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσω την Δυτική Βιρτζίνια στον διαγωνισμό. Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένη για αυτό!

Σχετικά με την διαδικασία του διαγωνισμού η Alexis αναφέρει πως:

Θα υπάρξουν πέντε προκριματικοί γύροι από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετέχοντες των ημιτελικών και εν τέλει οι δέκα φιναλίστ έτσι ώστε να έχουμε έναν νικητή. Κάποιοι συμμετέχοντες έχουν ήδη ένα μεγάλο κοινό αλλά είμαι ήδη τόσο ενθουσιασμένη που θα πάρω μέρος σε όλο αυτό, που έχω επιλεχθεί, και θέλω να το ευχαριστηθώ.

Η συμμετοχή της Alexis στο American Song Contest θα είναι, όπως μας λέει, ιδιαίτερα χαρούμενη και μιλάει για την αγάπη.

Το τραγούδι μου είναι χορευτικό, ρετρό, θυμίζει ντίσκο και δεν πιστέυω πως ο κόσμος θα περιμένει κάτι τέτοιο αλλά θα το λατρέψει και θα θέλει να χορέψει με αυτό. Δεν μπορώ να προδώσω τον τίτλο ακόμα. Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη, για τον πρώτο νεανικό έρωτα. Μιλάει όμως και για την αγάπη προς τον εαυτό μας, καθώς δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε και οφείλουμε να ακολουθούμε τα όνειρα μας. Είναι αρκετά uptempo. 

Ένα teaser της συμμετοχής θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν την συμμετοχή της στον προκριματικό ενώ η ίδια ετοιμάζεται ήδη για την σκηνική της εμφάνιση.

Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό. Θα έχει rock and roll vibes. Θα είναι ρετρό και με πολλά χρώματα. 

Η ίδια παρακολουθεί την Eurovision από το 2014 όπου και βρισκόταν στην σκανδιναβία και την συνεπείρε το γεγονός πως όλα τα κράτη ενώνονται σε μία βραδιά χάρις την μουσική.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Alexis Cunningham στο video που ακολουθεί:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *