American Song Contest 2022: Απόψε ο δεύτερος προκριματικός!

Συνεχίζεται απόψε το American Song Contest, η αμερικανική εκδοχή της αγαπημένης μας Eurovision.

Στις 02:00 τα ξημερώματα, έντεκα καλλιτέχνες από έντεκα πολιτείες θα διαγωνιστούν στον δεύτερο προκριματικό του American Song Contest.

Το American Song Contest 2022 ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και θα έχει διάρκεια 8 εβδομάδες, μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στις 9 Μαΐου. Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος οι 50 πολιτείες των ΗΠΑ, οι πέντε υπερπόντιες αμερικανικές κτήσεις και η πρωτεύουσα, Ουάσιγκτον.

Το διαγωνιστικό μέρος θα αποτελείται από τους προκριματικούς, τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Στον μεγάλο τελικό, οι φιναλίστ πολιτείες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του “καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού” (Best Original Song) των ΗΠΑ.

Διαγωνιζόμενοι

Στον αποψινό δεύτερο προκριματικό συμμετέχουν:

  1. Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι: Cruz Rock – “Celebrando
  2. Βιρτζίνια: Almira Zaky – “Over You
  3. Βόρεια Ντακότα: Chloe Fredericks – “Can’t Make You Love Me
  4. Κάνσας: Broderick Jones – “Tell Me
  5. Κεντάκι: Jordan Smith – “Sparrow
  6. Μέιν: King Kyote – “Get Out Alive
  7. Μοντάνα: Jonah Prill – “Fire It Up
  8. Νέα Υόρκη: ENISA – “Green Light
  9. Νεμπράσκα: Jocelyn – “Never Alone
  10. Όρεγκον: courtship. – “Million Dollar Smoothies
  11. Οχάιο: Macy Gray – “Every Night

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 56 άτομα, ένα για καθεμία από τις πολιτείες, θα ψηφίσει για τα τραγούδια. Ο νικητής της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής θα είναι ο πρώτος φιναλίστ του ημιτελικού.

Τα υπόλοιπα τραγούδια που δεν επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει δύο ημέρες έως και την Τετάρτη. Η ψηφοφορία του κοινού θα αναδείξει άλλους τρεις ημιφιναλίστ. Η ανακοίνωση των ημιφιναλίστ θα γίνεται κάθε φορά στην έναρξη του σόου της επόμενης εβδομάδας.

Ημιφιναλίστ

Από τον πρώτο προκριματικό την απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς πήρε ο εκπρόσωπος του Ρόουντ Άιλαντ, Hueston με το τραγούδι “Held On Too Long”. Σήμερα θα έχουμε την ανακοίνωση των υπόλοιπων ημιφιναλίστ, που προκρίθηκαν από το σόου της προηγούμενης Δευτέρας.

Συνολικά, είκοσι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς του American Song Contest.

Δύο από τα μεγαλύτερα χαρτιά της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας θα παρουσιάσουν τον πολυαναμενόμενο Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Ο Snoop Dog και η Kelly Clarkson θα είναι οι παρουσιαστές του American Song Contest.

Ο πρώτος προκριματικός αρχίζει στις 02:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του NBC. Θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το ERTFLIX από την Τετάρτη και μετά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *