Editorial: Από την Stefania στην Amanda!

Σε πολύ λίγες ώρες το video clip της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2022 θα δοθεί στην δημοσιότητα, τερματίζοντας την αγωνία, αλλά και την περιέργεια όλων.

Όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται με την υποστήριξη μας στην ΕΡΤ, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει, εμείς θα πούμε αυτό που σας λέγαμε και πέρσι. Στηρίζουμε την ΕΡΤ γιατί το αξίζει. Στηρίζουμε την ομάδα αυτή που επιτέλους αντιμετωπίζει την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό όχι ως μία υποχρέωση, αλλά ως ένα project απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Στηρίζουμε την ΕΡΤ γιατί η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 από την προηγούμενη διοίκηση της και συνεχίζεται ακόμη πιο εντατικά τώρα, δεν διακατέχεται με κόμπλεξ απέναντι στο θεσμό.

Με μία επιλογή ουσίας, ουσίας για την Eurovision και όχι για εγχώρια κατανάλωση αποκλειστικά και η φετινή μας συμμετοχή, στον δρόμο εξάλλου που άνοιξε πέρσι η Stefania. Μου το τονίζουν συχνά αυτό οι άνθρωπο της ΕΡΤ. “Εμείς δεν είμαστε ούτε δισκογραφική εταιρεία, ούτε manager καλλιτεχνών. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, η θέση. Αυτό που θα γράψει ο βαθμολογικός πίνακας το βράδυ του τελικού”. Προσωπικά όταν το άκουσα την πρώτη φορά μου φάνηκε περίεργη σαν δήλωση, πλέον όμως την ασπάζομαι στο 100%.

Με το βλέμμα λοιπόν στον τελικό του Μαίου, σε μία ιδιαίτερη χρονιά, η ΕΡΤ μας ζητά να ονειρευτούμε…και εμείς ονειρευόμαστε και ελπίζουμε …

Ραντεβού ΕΔΩ σε λίγες ώρες, το σπίτι εξάλλου της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *