Eurovision 2022: Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στις καρτ ποστάλ από απόσταση!

Οι καλλιτέχνες της Eurovision 2022 θα εμφανιστούν για μία ακόμη χρονιά στις καρτ ποστάλ από απόσταση.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να δείχνουν τους καλλιτέχνες της Eurovision 2022 να βιντεοσκοπούν εξ αποστάσεως τις εμφανίσεις τους για τις καρτ-ποστάλ τους μπροστά σε πράσινες οθόνες εκτός Ιταλίας.

Αυτό συνέβη το 2021 όταν η καρτ ποστάλ παρουσίαζε όλους τους καλλιτέχνες που παρουσιάζονταν σε ένα μικροσκοπικό σπίτι σε ένα μοναδικό μέρος στην Ολλανδία. Οι καλλιτέχνες ηχογράφησαν μπροστά από μια πράσινη οθόνη στις χώρες τους και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πάνω σε ένα μικροσκοπικό σπίτι που ήταν γεμάτο με αντικείμενα που σχετίζονται με αυτούς.

Πριν μέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από την φετινή συμμετοχή της Σερβίας, στις οποίες φαίνεται να πραγματοποιούν την εγγραφή της καρτ-ποστάλ μπροστά σε green screen.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EUROVISION NEWS (@esc_news_)

Στο παρελθόν, όπως το 2015 ή το 2018, οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν εκείνη τη χρονιά ταξίδευαν στη χώρα υποδοχής για να κινηματογραφήσουν τους εαυτούς τους να συμμετέχουν σε τοπικές δραστηριότητες ή να βλέπουν τοπικές τοποθεσίες. Ενώ το 2016, είδαν τα κινηματογραφικά συνεργεία να ταξιδεύουν στις χώρες καταγωγής του καλλιτέχνη για να κινηματογραφήσουν. Λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας, είναι πιθανό να πάρθηκε η απόφαση να αποφευχθούν τα περιττά ταξίδια και να κινηματογραφηθούν οι καλλιτέχνες στην πατρίδα τους.

Οι καρτ-ποστάλ του 2022 θα ακολουθούν το σλόγκαν του διαγωνισμού «the Sound of Beauty», με το Rai να γυρίζει σε γραφικές και όμορφες τοποθεσίες σε όλη την Ιταλία.

Οι τοποθεσίες που είναι γνωστό ότι θα εμφανίζονται στις καρτ-ποστάλ μέχρι στιγμής είναι:

  • Μεράνο
  • Καταρράκτες Terni & the Marmore στην Ούμπρια
  • Περούτζια
  • Βασιλικό Παλάτι της Καζέρτα
  • Μπουράνο (νησί στην Λιμνοθάλασσα της Βενετίας)
  • Προσίντα στην Νάπολη
  • Καστέλ ντελ Μόντε (κάστρο στην επαρχία του Μπάρι της περιοχής της Απουλίας)
  • Νάπολη 
  • Βενετία
  • Λάτσιο

Οι καρτ ποστάλ εμφανίζονται πριν από την έναρξη κάθε συμμετοχής στον Διαγωνισμό, με κάθε χώρα να έχει διαθέτει και το δικό της βίντεο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται  και για την προώθηση της οικοδέσποινας χώρας του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς αλλά και να παρουσιάσει τον τραγουδιστή ή το γκρουπ που επρόκειτο να εμφανιστεί.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει στην Ιταλία φέτος μετά τη νίκη των Måneskin στο διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι τους “Zitti e Buoni”. Ο διαγωνισμός του 2022 θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά στην Ιταλία το 1991.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την postcard της Ελλάδας το 2021, στο Ρότερνταμ:

Σε ποιά πόλη θέλετε να γίνουν τα γυρίσματα της Ελλάδας; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις στο δρόμο για το Τορίνο.

Πηγή

 


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *