Eurovision 2022: Ο Mika και η Laura Pausini σε dueto στο interval act του Δεύτερου Ημιτελικού!

Στην Eurovision 2022 δε θα έχουν μόνο οι εκπρόσωποι των χωρών τη δυνατότητα να λάμψουν στην σκηνή του διαγωνισμού, αλλά και οι τρεις παρουσιαστές Laura Pausini, Mika και Alessandro Cattelan.

Σε συνέντευξή του στην Ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο Mika ανέφερε πως δε θα κάνει απλά παρουσίαση του διαγωνισμού.

“Θα εμφανιστώ και εγώ και σκέφτομαι μια προκλητική παράσταση. Θα είναι έκπληξη. Η Eurovision δεν είναι απλώς ένα show, είναι σαν μια έκθεση, αλλά συγκεντρωμένη μέσα σε λίγες μέρες.”

Σύμφωνα με το Wiwibloggs δύο από τους τρεις παρουσιαστές, ο Mika και η Laura Pausini, θα ερμηνεύσουν ως dueto στο interval act του δεύτερου ημιτελικού, ενώ ο τρίτος παρουσιαστής Alessandro Cattelan θα έχει τη δική του στιγμή στην έναρξη/opening act του δεύτερου ημιτελικού.

Για χρόνια ο Mika δεχόταν συχνά ερωτήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην Eurovision. Έχει ξεκαθαρίσει πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον διαγωνισμό, επομένως αυτή θα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για αυτόν.

“Δεν ξέρω, δεν συνέβη ποτέ. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα στη Eurovision που μου άρεσαν πολύ. Στην Αγγλία ήταν πάντα μια ιερή βραδιά, πρώτα με την οικογένεια και μετά στην παμπ με πάρα πολλές μπύρες”.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Mika ως διαγωνιζόμενο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο μέλλον; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από το φετινό διαγωνισμό της Eurovision. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *