Eurovision 2022: Στις 15 Μαρτίου θα ξεκινήσει η κατασκευή της σκηνής στο Τορίνο!

Στα μέσα Φεβρουαρίου η RAI αποκάλυψε τα πρώτα σχέδια της σκηνής για την Eurovision 2022, όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από σχετικό άρθρο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η κατασκευή της σκηνής για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου.

Η κατασκευή της σκηνής στο PalaOlimpico, στο Τορίνο, πρόκειται να ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου, σχεδόν 8 ολόκληρες εβδομάδες πριν από τον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022. Προς το παρόν δεν έχει δημοσιευθεί ημερομηνία ολοκλήρωσης. Στο παρελθόν, η διαδικασία κατασκευής σκηνής κράτησε 3-4 εβδομάδες.

Πέρυσι το 2021 η κατασκευή του σταδίου ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στα τέλη Απριλίου περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα. Το 2022 θα είναι μία από τις πρώτες ημερομηνίες έναρξης της κατασκευής σκηνής, ένας παράγοντας που θα μπορούσε ενδεχομένως να οφείλεται στον περίπλοκο σχεδιασμό της σκηνής για το 2022, ο οποίος περιελάμβανε κινούμενα LED και ένα χαρακτηριστικό νερού.

Η ιδέα πίσω από το σχέδιο ονομάζεται «The Sun Within» που βασίζεται στις κινήσεις και το φως ενός κινητικού ήλιου. Η σκηνή είναι σε θέση «να επιδείξει θεατρική κίνηση, η οποία πλαισιώνεται από νερό και θα έχει έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο που θα κυματίζει τις ακτίνες μπροστά της», σύμφωνα με το Eurovision.tv.

Η ιδέα πίσω από το σχέδιο προέρχεται από την Francesca Montinaro, η οποία έχει δημιουργήσει επίσης τις σκηνές του Sanremo Music Festival δύο φορές (2013 και 2019).

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει στην Ιταλία φέτος μετά τη νίκη του Måneskin στο διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι τους “Zitti e Buoni”. Ο διαγωνισμός του 2022 θα φιλοξενηθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico του Τορίνο.

πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *