Eurovision 2022: Τρεις χώρες ηχογραφούν τις live on tape εμφανίσεις τους στο Βελιγράδι!

Η Σερβία, η Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο ηχογραφούν τις εφεδρικές εμφανίσεις τους για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 σήμερα στο Βελιγράδι.

Μετά το Pesma Za Evroviziju ’22 χθες το βράδυ που φιλοξενήθηκε από το RTS, η σκηνή του διαγωνισμού χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή των live on tape video για τη Σερβία, τη Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο.

Οι καλλιτέχνες που ηχογράφησαν τις εφεδρικές παραστάσεις τους ήταν:

  • Vladana – Breathe
  • Andrea – Circles
  • Konstrakta – In Corpore Sano

Τι είναι το live on tape video;

Το 2021 και οι 39 συμμετέχοντες έπρεπε να μαγνητοσκοπήσουν μια εφεδρική παράσταση ως μέρος των πολλών μέτρων έκτακτης ανάγκης που έχει θέσει σε εφαρμογή η EBU για να διασφαλίσει ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Μάιο, ανεξάρτητα από το την εξέλιξη της πανδημίας.

Κάθε χώρα ήταν σε θέση να κάνουν πρόβες για όσο χρόνο επιθυμούν για την ερμηνεία της ζωντανής κασέτας. Ωστόσο, μόνο τρεις προσπάθειες σε διάστημα μιας ώρας δίνονται για τα γυρίσματα της παράστασης που παρακολουθεί η EBU. Η συμμετέχουσα χώρα μπορεί να επιλέξει ποια από τις τρεις παραστάσεις θα χρησιμοποιηθεί. Οι live on tape εμφανίσεις δεν ήταν υποχρεωτικές να είναι ίδιες με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στη Eurovision.

Οι live on tape εμφανίσεις προβλήθηκαν μια εβδομάδα μετά τη Eurovision 2021, ως ένας τρόπος να προβληθεί όλη η σκληρή δουλειά που καταβλήθηκε για τη δημιουργία των επιπλέον παραστάσεων.

πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *