Good Job Nicky για Αμάντα: “Πάμε στην Eurovision 2022 για να σκίσουμε”!

Μετά την εμφάνιση του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Καλό Μεσημεράκι και στον Νίκο Μουτσινά, ο Good Job Nicky μίλησε και στο Eurovisionfun, για την Αμάντα και την τύχη της Ελλάδας στην Eurovision 2022!

Ο ταλαντούχος Good Job Nicky παρουσίασε πρόσφατα το τραγούδι που υπέβαλε στην επιτροπή της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μπορεί να μην ήταν τελικά αυτός που επιλέχθηκε να σηκώσει την σημαία της χώρας μας στο Τορίνο, αυτό όμως δεν φαίνεται καθόλου να τον επηρέασε, αφού για μία ακόμη φορά στάθηκε ιδιαίτερα υποστηρικτικός στην Αμάντα, εκφράζοντας και την αισιοδοξία του, πως θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το Μάιο στο διαγωνισμό.

I’m rooting for Amanda! Πάνω απ’ όλα σημασία έχει η χώρα μας να πάει καλά. Πάμε να σκίσουμε!

Εμείς του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία σε ό,τι και να προγραμματίζει για το μέλλον, του δώσαμε τα συγχαρητήριά μας για την πολύ έντιμη και αξιοπρεπή του στάση, ενώ του ζητήσαμε να επιχειρήσει σύντομα να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision γιατί το αξίζει και είναι μία σημαντική εφεδρεία για την χώρα μας!

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου στον Νίκο Μουτσινά, ο Good Job Nicky πραγματοποίησε δηλώσεις στο ίδιο μήκος κύματος. Απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης είναι, στέλνοντας παράλληλα και ένα σημαντικό μήνυμα στους συναδέλφους του και στον τρόπο που διαχειρίζονται παρόμοιες καταστάσεις:

Δεν πήγα στην Eurovision, γιατί η ΕΡΤ έκρινε με τον τρόπο που έκρινε. Θα ήθελα να πω ότι αυτή η ευκαιρία τώρα ανήκει στην Amanda και να την υποστηρίξουμε όλοι, και στην Ανδρομάχη μας για την Κύπρο. Δεν απογοητεύτηκα που δεν πήγα. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος, άμα μου έρθει μια ευκαιρία, θα δώσω το 100% μου. Αλλά από τη στιγμή που αποφασίσαμε κάτι διαφορετικό, οφείλω και εγώ σαν Έλληνας να υποστηρίξω την επιλογή της ΕΡΤ.

Ακούστε το Heaven Is Sin, που αποτέλεσε την πρόταση του good job nicky και της Cobalt Music για την Eurovision 2022 :

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. KostasEV
    KostasEV says:

    Σπάνιο ήθος καλλιτέχνη. Μπράβο του. Άκουσα το κομμάτι του και πραγματικά ήταν πολύ ωραίο, βέβαια ήθελε άλλη ενορχήστρωση για να σταθεί στην Eurovision.
    Ο Κοντόπουλος θα το απογείωνε πιστεύω, όπως απογείωσε και το Demo μας καθώς ήθελε μια κορύφωση, την οποία έβαλε.
    Το δικό μας κομμάτι από ότι βλέπω όλοι θεωρούν ότι θα είναι ψηλά στις επιτροπές και λίγο πιο κάτω στο κοινό. Για μένα τίποτα δεν είναι δεδομένο και ειδικά το πρώτο λεπτό που δεν έχει μουσική πρέπει να στηθεί άρτια για να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι αλήθεια πως όταν είχα ακούσει το πρώτο λεπτό είχα παραξενευτεί γιατί δεν είχα συνηθίσει. Αυτή όμως είναι και η μαγεία του τραγουδιού, εκτιμάς πολύ περισσότερο την κορύφωση του.
    Μακάρι ο Φωκάς να κάνει κάτι εντυπωσιακό όπως μας έχει συνηθίσει!
    Του χρόνου πρέπει να πάει ο Good Job Nicky με το κατάλληλο κομμάτι!

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Ο ορισμός της Ευγενούς Άμιλλας….μην θυμηθώ τι έγινε φέτος στις αρχές και τι γινόταν άλλες χρονιές 🙂 🙂 🙂
    Ας ελπίσουμε να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να ξαναδηλώσει συμμετοχή……

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *