Good Job Nicky: “Η ευκαιρία ανήκει στην Amanda και πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι”!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε καλεσμένος ο good job nicky, κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος -όπως είναι γνωστό- ήταν ένας από τους πέντε καλλιτέχνες που έφτασαν στο τελικό στάδιο της εσωτερικής διαδικασίας της ΕΡΤ για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Στη συνέντευξη που έδωσε, επιβεβαίωσε πως το τελευταίο του single, Heaven Is Sin, ήταν η πρόταση που κατέθεσε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022, ενώ αποκάλυψε πως δεν αισθάνεται απογοητευμένος που δεν επιλέχθηκε.

Δήλωσε μάλιστα πως η ευκαιρία ανήκει στην Amanda και πρέπει όλοι να την υποστηρίξουμε, όπως φυσικά και την Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Δεν πήγα στην Eurovision, γιατί η ΕΡΤ έκρινε με τον τρόπο που έκρινε. Θα ήθελα να πω ότι αυτή η ευκαιρία τώρα ανήκει στην Amanda και να την υποστηρίξουμε όλοι, και στην Ανδρομάχη μας για την Κύπρο. Δεν απογοητεύτηκα που δεν πήγα. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος, άμα μου έρθει μια ευκαιρία, θα δώσω το 100% μου. Αλλά από τη στιγμή που αποφασίσαμε κάτι διαφορετικό, οφείλω και εγώ σαν Έλληνας να υποστηρίξω την επιλογή της ΕΡΤ.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά :

Ακούστε το Heaven Is Sin, που αποτέλεσε την πρόταση του good job nicky και της Cobalt Music για την Eurovision 2022 :

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Θα έλεγα να ξαναπροσπαθήσει αν δεν διάβαζα δήλωση του ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει….μίλησε σωστά όμως….

    Εσείς του eurovisionfun γράψτε κάτι παραπάνω για το live on tape της Αμαντα (με αφορμή το τουι σας στο Τουίτερ)
    Κάντε ένα άρθρο για τους έλληνες eurofan και πόσο κακό κάνουν διαχρονικά στις συμμετοχές μας με αυτά που γράφουν σε youtube και forum….σήμερα διάβασα ότι προσβάλλουν όποιον δεν λέει καλά λόγια για την συμμετοχή μας στα reaction βίντεο του….δηλαδή κάπου έλεος σανό έχουν στο κεφάλι τους????

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμπαθέστατος. Εξαιρετικό που στηρίζει την Αμάντα, όπως και άλλοι καλλιτέχνες που δεν επελέγησαν αλλά σχολιάζουν και υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την Αμάντα! (βλ. Εvangelia) Τώρα υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα, ίσως, ψάχνουν για δράκους και δαίμονες…
    Σχετικά με την πρόταση του gjn, όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ αξιόλογη, αλλά σίγουρα όχι τόσο “σαγηνευτική” και μελωδική όσο το die together. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και καλύτερα που δεν επελέγη εκείνος, μιας και φέτος υπάρχουν πολλές-αξιοπρεπείς ή καλές- ανδρικές μπαλάντες σε παρόμοιο ύφος.
    Καλή επιτυχία στην καριέρα του από εδώ και πέρα!! Το ιδιο φυσικά εύχομαι και για τα υπόλοιπα παιδιά που δεν επελέγησαν και γιατί όχι ίσως κάποιοι από αυτούς προσπαθήσουν ξανά και βρεθούν στη σκηνή του διαγωνισμού σύντομα!

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Το τραγουδι δεν θα πηγαινε καλα στο διαγωνισμο θα ηθελα ο good job Nicky να ξανα προσπαθησει γιατι εχει αυτο το διαφορετικο που ζητα η Eurovision.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      To τραγούδι του θα πήγαινε εξαιρετικά στον διαγωνισμό και θα ήταν στα φαβορί αυτή τη στιγμή. Τον έφαγε η ιστορία με την κουμπαριά αλλά έπρεπε να το περιμένει και να ζητήσει ο ίδιος εθνικό τελικό.

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Σύμφωνα με κάτι που διάβασα καιρό τώρα,αυτό που τον “έφαγε” ήταν ότι ήταν κατά του εμβολίου κ δεν δέχτηκε να το κάνει…..οπότε δεν θα τον άφηναν και οι ιταλοί διοργανωτές να πάρει μέρος….

        Απάντηση
  4. Camelaki
    Camelaki says:

    Ναι….. Και ενώ έχει “παίξει” ο λόγος στο διαδυκτιο εδώ και καιρό δεν διαψεύστηκε έστω από τον ίδιο τον καλλιτέχνη οπότε μάλλον ισχύει….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *