Jans Bors: ”Η Ελλάδα μπορεί να είναι η νικήτρια της Eurovision 2022”!

Ο Jan Bors που ήταν ο επικεφαλής των Τσέχικων συμμετοχών στον διαγωνισμό το 2018 (Mikolas Josef – “Lie To Me”) και το 2019 (Lake Malawi – “Friend Of A Friend”), ενώ η πρώτη του επαγγελματική ενασχόληση με τον διαγωνισμό να χρονολογείται από το 2016, επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, μιλώντας για άλλη μια φορά με διθυραμβικά λόγια, για την φετινή ελληνική συμμετοχή. 

Σχολιάζοντας τις φετινές συμμετοχές των Βαλκανικών χωρών, είπε για την Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together:

Η Αμάντα live είναι εντυπωσιακή και υπέροχη. Το τραγούδι έχει μια από τις καλύτερες παραγωγές τραγουδιού, φέτος και δεν έχω ξανά ακούσει μια τόση δυνατή μπαλάντα. Είναι μια μεγάλη έκπληξη για την Ελλάδα και περιμένω με την κατάλληλη σκηνική παρουσία, να πετύχει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Ανακεφαλαιώνοντας, μίλησε για μια πιθανή νίκη της Ελλάδας, στη φετινή Eurovision:

Το τραγούδι είναι ένα διαμάντι. Έχει μια σίγουρη θέση στην τελική πεντάδα, ενώ είμαι πεπεισμένος, ότι μπορεί να πετύχει την νίκη. Αν και ο διαγωνισμός είναι δύσκολος, η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο προνόμιο και στο τέλος μπορεί να είναι αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις της συμμετοχής μας, στο δρόμο για το Τορίνο!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι…
    Προσωπικά, κρατάω μικρό καλάθι τουλάχιστον μέχρι τις πρόβες. Σίγουρα η Αμάντα είναι εξαιρετική φωνητικά και έχει ξεχωριστή χροιά όπως έχουμε δει από τα διάφορα live της και έχει μια όμορφη προσωπικότητα επί σκηνής. Δεν είναι κάτι το grande αλλά σου μένει σαν παρουσία χωρίς να το προσπαθεί ιδιαίτερα. Μου θυμίζει λίγο Duncan σε θηλυκό.
    Όμως ας μην ξεχνάμε ότι η αχίλλειος πτέρνα μας είναι τα τελευταία χρόνια η σκηνική παρουσία. Ακόμα και με καλά κομμάτια, καταφέραμε να αποκλείσουμε ή να παρουσιάσουμε κάτι extravagant (2019) που δεν κολλούσε με το κομμάτι ή κάτι εντυπωσιακό αλλά ημιτελές (2021, ευτυχώς δεν επηρέασε τόσο το τελικό αποτέλεσμα).
    Σε μια τόσο μέτρια χρόνια θεωρώ ότι η Ελλάδα με τη σωστή σκηνική παρουσία μπορεί να βρεθεί αρκετά ψηλά, για νίκη πραγματικά δεν το πιστεύω στην παρούσα φάση, αλλά μια θέση στην 5αδα αν είναι όλα σωστά και δημιουργηθεί hype την κατάλληλη χρονική στιγμή, γιατί όχι;
    Σημασία έχει το staging να είναι τόσο όσο… Ειδικά στην αρχή που υπάρχει a cappella και στα κομβικά σημεία του τραγουδιού (βλ. Γέφυρα και κορύφωση).
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να ακουστεί πριν τις πρόβες κάτι για την σκηνική παρουσία που να γεννά υψηλές προσδοκίες στους fans. Αν είναι να εντυπωσιάσει η συμμετοχή μας, ας γίνει στις πρόβες. Για την ώρα ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *