Martin Österdahl: Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο!

Ο εκτελεστικός επόπτης Martin Österdahl και οι παραγωγοί της Eurovision 2022 Simona Martorelli και Claudio Fasulo επιβεβαίωσαν ότι η Ουκρανία θα διαγωνιστεί στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision παρά τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Είμαστε απελπισμένοι για την κατάσταση στην Ουκρανία όπως όλοι. Και λυπάμαι για τους συναδέλφους μας και τους πολλούς θαυμαστές μας στη Ρωσία που πλέον δεν επιτρέπεται να γιορτάσουν τη Eurovision. Είμαστε σε πολύ στενή επαφή με την ουκρανική αποστολή και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Όπως και οι άλλες διαγωνιζόμενες αποστολές, έτσι και η ουκρανική αποστολή θα προετοιμάσει την live on tape εμφάνιση της, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φτάσει στο Τορίνο τον Μάιο. Σύμφωνα με τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Rai, η Ουκρανία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την εγγραφή του live on tape κάπου κοντά στα σύνορα αντί για την πρωτεύουσα του Κίεβο.

Πρόσφατα ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός UA:PBC δήλωσε πως ενώ βρίσκει τη Eurovision πολύ σημαντική, αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένοι να βοηθήσουν τη χώρα τους. Σε συνέντευξη στο Reuters οι Kalush Orchestra ανέφεραν ότι έχουν σχηματίσει εθελοντική ομάδα 20 ατόμων για να προμηθεύουν φάρμακα και να βοηθούν ανθρώπους να φύγουν από τον πόλεμο, ενώ ένα από τα μέλη των Kalush Orchestra υπηρετεί στην μονάδα εδαφικής άμυνας.

Η Eurovision είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά η ζωή της οικογένειας και των φίλων μας είναι ακόμα πιο σημαντική. Τώρα λοιπόν κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τη χώρα μας. Ένα μέλος της ομάδας μας αγωνίζεται στην εδαφική άμυνα στο Κίεβο. Έχω ιδρύσει μια εθελοντική οργάνωση. Βοηθάμε τους ανθρώπους να βρουν κατάλυμα, να μετακινηθούν, να βρουν φάρμακα. Η χώρα μας έχει ενωθεί στο μέγιστο. Όλοι οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που γνωρίζω συνεχίζουν να βοηθούν ο ένας τον άλλον και όλοι παλεύουμε ως ένας συνεκτικός μηχανισμός. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω και να προτρέψω όλους όσοι μπορούν να με ακούσουν να μας βοηθήσουν, να μιλήσουν για αυτό το πρόβλημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision 2022!

Πηγή

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *