Αλβανία: Η Ronela Hajati πραγματοποιεί τις τελικές πρόβες της στη Ρώμη!

Η Ronela Hajati η εκπρόσωπος της Αλβανίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί τις τελευταίες πρόβες της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο τον επόμενο μήνα.

Οι πρόβες αυτές πραγματοποιούνται στο CMA – Centro Multidisciplinare delle Arti.

Η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι στη σκηνή του Τορίνου θα την συνοδεύουν τέσσερις Ιταλοί χορευτές. Η τραγουδίστρια ταξιδεύει στη Ρώμη έχοντας συμμετάσχει σε Pre-Party της Eurovision σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Eurovision Spain Pre-Party το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ronela Hajati επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό διαγωνισμό, αφού κέρδισε τον εθνικό τελικό Festivali i Këngës με το τραγούδι “Sekret”.

Η Αλβανία θα είναι η χώρα που θα ανοίξει τον πρώτο ημιτελικό για φέτος στις 10 Μαΐου, φιλοδοξώντας να κερδίσει ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

https://www.youtube.com/watch?v=iMu47raqbcc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: eurovoix

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Η εκπρόσωπος της Αλβανίας μου έκανε εντύπωση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τα 10 τραγούδια που της αρέσουν στον φετινό διαγωνισμό και η δική μας συμμετοχή δεν ήταν μέσα στις επιλογές της

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *