Αμάντα Γεωργιάδη: “Ο Φωκάς είδε τι είναι η Αμάντα και έτσι φτιάξαμε τη σκηνική παρουσίαση”

Συνεντεύξεις στην ιδιωτική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” του OPEN και στο “Πάμε Δανάη” του MEGA παραχώρησε η φετινή μας εκπρόσωπος Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και αποκάλυψε τα συναισθήματα της για τη συνεργασία της με το Φωκά Ευαγγελινό και τη Σήλια Κριθαριώτη, το μοναδικό της άγχος για το διαγωνισμό και τι θα έχει μαζί της στη σκηνή της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρούμενη για την επιλογή της από την ΕΡΤ ανάμεσα σε δυνατούς καλλιτέχνες και τραγούδια και πως φυσικά θα κάνει πολλές πρόβες για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα. Οι πρόβες αυτές θα γίνουν με την σκηνοθετική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού και το ενδυματολογικό κομμάτι της αποστολής έχει αναλάβει η παγκοσμίου φήμης Σήλια Κριθαριώτη, για τους οποίους δήλωσε:

“Νιώθω ασφάλεια με τον Φωκά. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ήμασταν πολύ ταιριαστοί. Είναι πολύ ζεστός και καλός. 

Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τραγουδήσω το τραγούδι και ο Φωκάς έβλεπε πως εγώ κινούσα το σώμα μου και έβλεπε τι είναι η Αμάντα, ποια είναι η Αμάντα, και από εκεί φτιάξαμε τι θα κάνουμε στη σκηνική παρουσία. Κάνουμε πολλές πρόβες και νομίζω ότι θα σας αρέσει.

Δεν μπορώ να πω τι θα βάλω αλλά το ρούχο είναι πολύ ωραίο, η Σύλια καταπληκτική και ταιριάζει στο τραγούδι.”

Όσον αφορά το άγχος της Αμάντα για το φετινό διαγωνισμό, δεν είναι άλλο παρά τα πράγματα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει, όπως η φωνή της σε περίπτωση που αρρωστήσει.

Τέλος, το μόνο που δήλωσε πως χρειάζεται να έχει η Αμάντα στη σκηνή του διαγωνισμού είναι η αγάπη του κόσμου και αυτός της είναι αρκετό!

Μπορείτε να δείτε τις συνεντεύξεις παρακάτω:

Συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Γίνομαι λίγο βαρετή το ξέρω αλλά….πόσο γλυκούλα είναι….θα ήθελα να την κάνω μια αγκαλιά…. <3
    Ελπίζω να της κάνουν το ίδιο χτένισμα και για την σκηνή,της πηγαίνει πάρα πολύ και επίσης ελπίζω να μην κάνει ο Φωκάς καμμιά υπερβολική μ@λ…. στην σκηνική μας εμφάνιση γιατί πείτε του θα τον κυνηγάμε όλοι μαζί μετά οπότε ας το έχει υπόψιν του!!!! 😀

    Να έχεις την Αμάντα γιατρό να σου γράψει 10 κουτιά φάρμακα και να μην μπορείς να της πεις όχι 🙂

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *