Αυστρία: “Έφταιγε ο ήχος και η φαρυγγίτιδα για την κακή επίδοση της Pia Maria” αναφέρει ο Lumix!

Μετά την εμφάνιση των Lumix και Pia Maria στο πρόμο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ισραήλ και την πολύ κακή επίδοσή τους, οι εκπρόσωπο της  Αυστρίας στην Eurovision 2022 δέχθηκαν μεγάλη αρνητική κριτική. Ο εκπρόσωπός τους μίλησε στα αυστριακά μέσα, λέγοντας πως για την εμφάνισή τους ευθύνεται η φαρυγγίτιδα της Pia Maria, αλλά και η ελλιπής οργάνωση των διοργανωτών.

Ο Günther Unger εκπρόσωπος των καλλιτεχνών δήλωσε για την εμφάνιση τους στο Τελ Αβίβ και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν:

Δυστυχώς, δεν υπήρχε τεχνικός στο χώρο. Η Pia Maria δεν άκουσε καν τον εαυτό της. Αυτό ήταν αρκετά αντιεπαγγελματικό από τους διοργανωτές. Επιπλέον έπασχε από φαρυγγίτιδα.

Η εμφάνιση των Lumix και της Pia Maria είχε άμεση επίπτωση στις αποδόσεις της αυστριακής συμμετοχής στον πίνακα των στοιχημάτων. Το Halo από την 21η θέση έπεσε στην 35η, ενώ πλέον δεν είναι καν μεταξύ των συμμετοχών που θεωρούνται προς πρόκριση.

Το Halo βρέθηκε στην πρώτη θέση των singles στην Αυστρία αμέσως με την κυκλοφορία του, ενώ ήταν ψηλά και σε όλες τις ψηφοφορέις των φίλων του διαγωνισμού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίμαχη εμφάνιση στο Τελ Αβίβ:

https://www.youtube.com/watch?v=GKvWq5whHn4

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

Πηγή

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όπως έλεγε και ο Μουρατίδης “και περαστικά στον… φάρυγγα…”
    Πολύ άπειρη σε ένα απαιτητικό (λόγω ρυθμού και στίχων) τραγούδι. Η κοπέλα ήταν εκτός τόνου στη μεγαλύτερη διάρκεια και έχανε ανάσες. Πιστεύω ότι θα έχει την τύχη της Πολωνίας το 2018. (Παρόμοιο στυλ)
    Είχα την υποψία ότι η Αυστρία θα είναι το φετινό φαβορί που καν δεν θα προκριθεί (βλ. Ρουμανία πέρσι) και χθες αυτό επιβεβαιώθηκε…
    Μακάρι να βελτιωθεί αλλά σε λιγότερο από 3 εβδομάδες ξεκινούν οι πρόβες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο χρόνος…

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Νόμιζα πως είναι ελληνικό προνόμιο να παθαίνουν φαρυγγίτιδα οι τραγουδιστές μας αλλά όπως βλέπω το χρησιμοποιούν κ άλλοι.
    Εγώ που δεν είμαι τραγουδιστής δεν έχω πάθει ποτέ μου και αδυνατω να καταλάβω πως καλλιτέχνες που υποτίθεται προστατεύουν το εργαλείο της δουλειάς τους, κάθε οπότε έχουν μια άσχημη εμφάνιση χρησιμοποιούν αυτή την ασθένεια ως πρόφαση….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *