Γ. Καπουτζίδης: “Το τραγούδι μας έχει προοπτική πεντάδας”!

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε την Πέμπτη 28/4 ο Γιώργος Καπουτζίδης, που για μία ακόμη χρονιά θα είναι ο σχολιαστής της ελληνικής μετάδοσης για τον διαγωνισμό της Eurovision, μαζί φυσικά με την Μαρία Κοζάκου. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε κυρίως στην καινούρια του τηλεοπτική σειρά, δεν μπορούσε όμως να μην ερωτηθεί και για την Eurovision και την τύχη της ελληνικής συμμετοχής.

Ο Γ. Καπουτζίδης όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, νοιώθει πολύ περήφανος για το Die Together, ενώ όπως συμπλήρωσε φέτος πάμε στο διαγωνισμό με πολλά χαμόγελα:

Γ. Λιάγκας: Την Eurovision θα την πάρουμε φέτος;

Γ. Καπουτζίδης: χαχα… Έχουμε πολύ ωραίο τραγούδι!

Γ. Λιάγκας: Εκπληκτικό από τα καλύτερα που είχαμε ποτέ

Γ. Καπουτζίδης: Μουσικά αυτό το τραγούδι έχει προοπτική πεντάδας για μένα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την συμμετοχή. Θα δούμε πως θα στηθούν όλα, γιατί εκεί φαίνονται τα πράγματα. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Φωκά, πως θα φτιάξει κάτι πολύ όμορφο. Νομίζω πως πηγαίνουμε με πολλά χαμόγελα φέτος.

Μπορείτε να δείτε τον σχετικό διάλογο μετά το 30ο λεπτό:

Αύριο η ελληνική αποστολή αναχωρεί για το Τορίνο, αφού την Κυριακή 1 Μαίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα! Το Eurovisionfun θα βρεθεί σήμερα με την Αμάντα, για να την αποχαιρετήσει και να της ευχηθεί καλή επιτυχία! Θα ακολουθήσει φυσικά πλούσιο ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *