Ελλάδα: Εμπνευσμένη από το Ερέχθειο η σκηνική εμφάνιση της Amanda | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε ένα ακριβώς μήνα ξεκινούν οι πρόβες για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το Eurovisionfun σας μεταφέρει μία είδηση που θα αναταράξει κυριολεκτικά όλο το bubble! Το εύρημα του Φωκά για την σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής, πιο εντυπωσιακό από ποτέ!Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, την Αμάντα θα συνοδεύουν στην σκηνή του Τορίνο πέντε ακόμη κοπέλες. Τόσο η Αμάντα, όσο και οι κοπέλες που θα την συνοδεύουν θα είναι ντυμένες με λευκούς χιτώνες και η όλη σκηνοθεσία θα παραπέμπει στο Ερέχθειο και τις Καρυάτιδες. Τα έξι άτομα μας επί σκηνής, θα είναι στην ίδια διάταξη που είναι και οι Καρυάτιδες στο Ερέχθειο της Ακρόπολης! Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί τους χιτώνες αυτούς θα σχεδιάσει ειδικά η Σήλια Κριθαριώτη.

Είναι γνωστό πως ο Φωκάς Ευαγγελινός προσπαθεί να βάζει πάντοτε μία ιδιαίτερη πινελιά στις εμφανίσεις που επιμελείται. Αυτή την φορά και επειδή το Die Together δεν έχει κάποιο ελληνικό στοιχείο, όπως συνέβη και με το βίντεο κλιπ, το ελληνικό στοιχείο θα δοθεί με την σκηνική μας εμφάνιση.

Το μήνυμα όμως που θα θελήσει να περάσει η ελληνική αποστολή δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γνωστό πως μία εκ των έξι Καρυάτιδων βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο, έχοντας κλαπεί τον 19ο αιώνα από τον Έλγιν. Μόνιμο  αίτημα όλων των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η επιστροφή όλων των κλοπιμαίων αρχαιοτήτων, κάτι που μέχρι σήμερα το Βρετανικό Μουσείο αρνείται πεισματικά.

Με απλότητα, αλλά με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, πάντα υπό την δημιουργική επίβλεψη του Φωκά Ευαγγελινού, η σκηνική εμφάνιση και της φετινής μας συμμετοχής αναμένεται να ξεχωρίσει και να συζητηθεί!


Ψήφισε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ. Λίγες ημέρες έμειναν μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Αφού ο Φωκάς ποτέ δε μας δίνει στοιχεία για την σκηνική εμφάνιση πριν τις πρόβες… Γιατί να άλλαζε αυτό φέτος?
    Πάντως χωρίς πλάκα, θα ήθελα να δω ένα αρχαίο ελληνικό στοιχείο στην εμφάνισή μας

    Απάντηση
  2. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Ειναι σιγουρα πλακα, αλλα αυτο πλακα πλακα επρεπε να το κανουν με το Ονειρο μου. Θα ηταν υπέροχο και ενα πολυ δυνατο μηνυμα. Αλλα που να το σκεφτουν οι Τερζη-Τσαλι, σκεφτηκαν τη μπλε μουτζα…!

    Απάντηση
  3. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Αφού ο Φωκάς ποτέ δε μας δίνει στοιχεία για την σκηνική εμφάνιση πριν τις πρόβες… Γιατί να άλλαζε αυτό φέτος?
    Πάντως χωρίς πλάκα, θα ήθελα να δω ένα αρχαίο ελληνικό στοιχείο στην εμφάνισή μας!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *