Ελλάδα: Η τελευταία πρόβα της Αμάντας στην Αθήνα! (Video)

Την τελευταία της πρόβα, στο γνωστό και χιλιοειπωμένο θα λέγαμε γυμναστήριο της ΕΡΤ, πραγματοποιεί η ελληνική αποστολή την τελευταία της πρόβα πριν αναχωρήσει για το Τορίνο και την μεγάλη μάχη του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

O Φωκάς Ευαγγελινός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, η διοίκηση της ΕΡΤ και σύσσωμη η ελληνική αποστολή, παρευρίσκονται στην τελική πρόβα της Αμάντας, σε μία κίνηση που πραγματοποιήθηκε και πέρσι με την Stefania και έφερε γούρι. Με διάχυτη αισιοδοξία η ΕΡΤ είναι πανέτοιμη για τον φετινό διαγωνισμό, για να πετύχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όπως εξάλλου μας έχουν τονίσει: “Όσο πιο πάνω τόσο καλύτερα”, αποδεικνύοντας πως καθόλου αδιάφορη δεν είναι πλέον η ελληνική δημόσια τηλεόραση.

Με την ελληνική σημαία σε πρώτο πλάνο, τον Φωκά Ευαγγελινό να επιβλέπει την κάθε λεπτομέρεια, αλλά και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες για αυτό που θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού, η Αμάντα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την ψήφο της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

Η Αμάντα πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το τρέιλερ της ΕΡΤ για την Eurovision, αλλά και το πρόμο βίντεο για τους Έλληνες της διασποράς. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί για το Τορίνο το Σάββατο 30 Απριλίου, αφού η πρώτη της τεχνική πρόβα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1/5 στις 15.20.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ποιοι είναι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί με τον Φωκα για μήνες; Αναφέρεστε σε χορευτές
    -τριες; Γιατί φέτος δεν ξέρουμε καν αν θα εμφανιζεται μόνη στη σκηνή η αν θα πλαισιώνεται απο χορευτές..πολύ μυστικοπάθεια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *