Ελλάδα: Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ για την Αμάντα!

Σε μία κίνηση που δεν μας έχουν συνηθίσει οι Πρόεδροι της ΕΡΤ, πρόχωρησε ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Πριν από λίγο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης, ένα πολύ όμορφο κείμενο για την φετινή μας εκπρόσωπο, αλλά και για την acoustic εκδοχή του Die Together, που τραγούδησε η Αμάντα, μαζί με συμφοιτητές της από την ιατρική σχολή.

Μας εκπλήσσουν θετικά τέτοιες αναφορές από τους Προέδρους της ΕΡΤ. Δεν έχουν περάσει δα και πολλά χρόνια, από όταν προηγούμενοι πρόεδροι της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, δήλωναν πως αν ήταν καθαρά δική τους απόφαση θα απείχαμε από τον διαγωνισμό.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι ένας νέο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή πριν από 3 χρόνια περίπου, κατάλαβε την σημασία και την δύναμη του διαγωνισμού για την ΕΡΤ. Όλη η ομάδα που ασχολείται με το project βγήκε μπροστά με εξωστρέφεια και ζήλο, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά από όλους. Για αυτό λοιπόν και η δημοσίευση αυτή από τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, έχει πολύ μεγάλη σημασία ειδικά για εμάς τους φίλους του διαγωνισμού.

Την περιμέναμε χρόνια μία τέτοια δημοσίευση από κάποιον πρόεδρο της ΕΡΤ. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε έστω και τώρα και ανυπομονούμε να δούμε όλα όσα όμορφα μας έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ και για τον φετινό διαγωνισμό!

Μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε για μία ακόμη φορά την Αμάντα και τους συμφοιτητές της στην ζωντανή αυτή, acoustic εκδοχή του Die Together:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Καλό είναι αυτό….σημαίνει πως η ΕΡΤ ξαναενδιαφέρθηκε για το πιο πετυχημένο της πρόγραμμα….μακάρι να ξαναζήσουμε νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό σύντομα….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *