ΕΡΤ: “Η Ελλάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ! Εσείς;”

Την καμπάνια της για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision,  ξεκίνησε η ΕΡΤ. Σε τρεις εβδομάδες περίπου όλα τα φώτα της Ευρώπης και της Αυστραλίας θα πέσουν πάνω στην Pala Olimpico του Τορίνου, αφού εκεί θα συγκεντρωθούν οι 40 καλλιτέχνες από τις ισάριθμες χώρες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό. Με ένα σύνθημα γεμάτο νόημα η ΕΡΤ μας λέει πως η Ελλάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ1 Fanpage (@ert1social)

Το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς είναι αποκλειστικά στην ΕΡΤ1!!

Ο Μάιος πλησιάζει και ο διασημότερος διαγωνισμός τραγουδιού επιστρέφει!! Η Eurovision βρίσκεται στην Ιταλία και μας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο πάρτυ για φέτος!!

Από τις 10 έως τις 14 Μαΐου η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στο Τορίνο, εκεί όπου 40 χώρες θα διαγωνιστούν με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Ανάμεσά σε αυτές και η Ελλάδα με την @amandatenfjord και το “Die Together”!!

Μη χάσετε, αποκλειστικά και ζωντανά στην ΕΡΤ1, τους 2 ημιτελικούς, στις 10 και 12 Μαΐου και φυσικά τον Μεγάλο Τελικό το Σάββατο 14 Μαΐου στις 22:00.

Ποια χώρα θα πάρει τη σκυτάλη από τους Ιταλούς @maneskinofficial;

Η Eurovision επιστρέφει και η Ελλάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ! Εσείς είστε έτοιμοι;

Μην ξεχνάτε πως σήμερα πραγματοποιείται η stand-in πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, ο τελευταίος θα λέγαμε σταθμός προτού αναχωρήσει η αποστολή μας για την Ιταλία. Η πρώτη πρόβα της Αμάντα ειναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Μαίου, ενώ η δεύτερη την Τετάρτη 4 Μαίου.

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν θα μιλήσω για νίκη της Ελλάδας καθώς δεν το πιστεύω για διάφορους λόγους αλλά κυρίως γιατί δεν έχουμε δημιουργήσει το momentum εξαιτίας μετρίων ως κακών αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια (πλην 2021). Ωστόσο πιστεύω ότι η φετινή ελληνική συμμετοχή (με βάση πάντα ότι θα έχουμε ένα καλό staging) αξίζει μια θέση στην 5αδα. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *