Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Sam Ryder μιλάει στο Κοινωνία Ώρα Mega!

Συνέντευξη έδωσε σήμερα στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο Sam Ryder που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι Space Man, στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ο  Sam Ryder έγινε εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από διασκευές τραγουδιών που δημοσίευε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Το εξαιρετικό του χάρισμα δεν άφησε αδιάφορα και μεγάλα ονόματα της Βρετανικής και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας όπως, Elton John, Justin Bieber, Lana Del Rey και Dua Lipa.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ο Sam Ryder ανέφερε συγκεκριμένα:

«Όλα όσα συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα και θυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου πόσο τυχερός και ευγνώμων είμαι, γιατί μέχρι πρόσφατα τραγουδούσα στην γωνία του δωματίου μου».

«Είναι μία απίστευτη μετάβαση και μία υπέροχη εμπειρία. Το τραγούδι Space Man μιλά για το ότι πρέπει να αγαπάμε όσα έχουμε. Συνήθως ψάχνουμε πάρα πολύ για τη ζωή που νομίζουμε ότι θέλουμε, για να κοιτάξουμε κάποια στιγμή πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα όσα χρειαζόμασταν ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Για τον ίδιο τον Sam Ryder η Eurovision ήταν πάντα μια διασκεδαστική βραδιά για την οικογένεια και τους φίλους, ενώ λιγότερη σημασία δίνει στην τελική κατάταξη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο MEGA.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για όλες τις εξελίξεις γύρω από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2022.

Πηγή: MEGA

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *